Gå til innhold
AndeHalm

Topp- og telttur på Beitostølen

Anbefalte innlegg

Jeg og dama har planer om å gå litt i fjellet i områdene i nærheten av Beitostølen i uke 29/30. Vi har litt ulike preferanser. Hun ønsker en topptur, mens jeg i større grad ønsker noen dager i telt. 

Vi har tilgang på bil, samt en hytte ca. 5 km sør for Olevatnet. Tanken min er derfor å først ta en tur på en av de nærmeste toppene, hvor jeg særlig har sett på Bitihorn og Mugnetind. Er det noen som har noen preferanser eller andre tips ang dette? 
Videre er som sagt planen å ta et par døgn i telt, hvor jeg lurer på om det er noen som har noen gode turtips hva gjelder områder. Er særlig på jakt etter et område med noen fine fiskevann, samt gode teltmuligheter. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Både Bitihorn og Mugnetind er to overkommelige dagsturer (bomvei inn til Mugnetind), flott og tilnærmet lik utsikt fra begge topper. Man kan jo selvfølgelig kombinere topptur og vandring. Det er fint å følge Bygdin frem til Eidsbugarden og over til Gjende. Her er det masse muligheter for vandring med topptur. Legg merke til at i gitt tidsperiode er det både Vinjerock (Eidsbugarden) og Trollrock (Beitostølen), så det kan være litt folksomt i fjellet. Alternativt kan dere ta bussen over Valdresflye  til Gjendesheim og gå: Gjendesheim - Glitreheim - Spiterstulen - Gjendebu og avslutte med båten tilbake til Gjendesheim.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.