Gå til innhold
  • Bli medlem

I morgen!!


Tom42

Anbefalte innlegg

Til den prisen, og med den vekta så er det jo ikke noe å tape på å kjøpe den og prøve tenker jeg. Har en Sevylor oppblåsbar dobbel kajakk og den har holdt i mange år. Men den er trekt med Cordura og er tung.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Enig med @lars p, den kan være verdt å sjekke ut. Må selvsagt ta en del hensyn mhp hvor man ferdes og hva man utsetter båten for, men mye av det ville jeg nok uansett ha gjort også med en skikkelig packraft.

(Ellers blir jeg lett molefonken når jeg ser åregafler på en lav ripe, min erfaring er at det blir noe knot å ro - for å få årebladene opp av vannet, kan man ende med å måtte trøske årehåndtakene ned i lårene :ermm:. Padling er tingen i små lave fartøy :thumbsup: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På ‎04‎.‎06‎.‎2017 den 14.27, Tom42 skrev:

Hvor jeg er i morgen eller i fremtiden vet jeg ikke på det nåværende tidspunkt, men det jeg vet pr nå er at jeg er tilbake i heimen, frustrert og deppa.  Kommer nok ikke til å avslutte  friluftslivet, men slik jeg ser det å vil det bli redusert til turer i nærområdet.

Hva hendte?

Etter 30 kilometer på blytung vei med mange snøbreer, var jeg etter beregningene kun 500 meter fra målet.  500 meter.  Skulle bare ta en siste sjekk på kartet, men  brillene var borte.  En søm i venstre brystlomme hadde gått opp og brillene hadde glidd ut.  Uten briller - bare tåkesyn.  Prøvde likevel å rigge fiskeutstyret.  Fiasko!

Så var det bare å returnere, men når skuffelsene tar overhånd påvirkes ofte  det fysiske -  i dette tilfelle høyre kne.  Det ble meget smertefullt å gå.  Klarte via 113 og det lokale Røde kors å få autorisert en 6 hjuling som skulle kjøre meg i møte, men pga store snøfonner som stengte veien måtte jeg likevel gå 7 kilometer.  Godt å komme bak på planet og jeg har aldri betalt noen tusen kroner så villig.

Så jeg får si som Fleksnes:  "Det var det!

 

 

 

På ‎04‎.‎06‎.‎2017 den 14.40, Thomas E skrev:

Utrolig trist lesing dette @Tom42, håper virkelig du finner en måte å komme deg ut på. Knær er skjøre saker.

Jeg visste det ville komme, men det passet så dårlig akkurat nå.  men nå var altså erkjennelsens tid  kommet.  Neste tur, 30 juni går til Lovisenberg diakonale sykehus, og etter noen timer her inne

5940504076758_20071301(640x447).jpg.c73d5acb677cca75543f6466419d800c.jpg

blir jeg trillet ut med et nytt kne, plastic og jern.  Et funn for en hver sikkerhetskontroll.

Hva fremtiden vil bringe vet jeg lite om, men en kveld med Aktoen, Lizz, blikkboksovnen og ei markstang ved et stille skogstjern er ikke å forakte. 

59405a550258a_Bilde0035(640x479)(2).jpg.0829fa8ad2e813806059d33a21281d7d.jpg

Og siden jeg er så lite gangbar er dette heller ingen dårlig løsning

59405d20a7645_IMG_0721(640x480).jpg.163e2ceff576afa0dc9a720389214545.jpg

Likevel, om jeg etter operasjonen kommer i kategorien, den lille prosenten:  over gjennomsnitt vellykket , dvs at jeg vil tåle belastningen fra en tung sekk skal jeg ikke se bort i fra at jeg kanskje allerede i august 2018 skriver på FF:  "Holken, here I come again"

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette går helt sikkert bra. Etter som jeg forstår så har du i dag smerte og lite funksjon i kneet og jeg er rimelig sikker på at resultatet vil være det beste for deg. Og så var det videofilmen vi skulle lage, 2 rustne herrer på vidda. Mye å se fram til, så stå på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, rayun skrev:

Dette går helt sikkert bra. Etter som jeg forstår så har du i dag smerte og lite funksjon i kneet og jeg er rimelig sikker på at resultatet vil være det beste for deg. Og så var det videofilmen vi skulle lage, 2 rustne herrer på vidda. Mye å se fram til, så stå på.

Det skal vi få til.  Om ikke annet - er vi kun ett skritt inne på vidda, ja, så er vi på vidda. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får ha lykke til Tom. Det bruker å gå bra. Så er du tilbake, men med en lettere sekk. Noen episoder innen alt sykehus styret mitt har gitt meg en god latter, som da jeg var inne til kontroll og legen sa følgende. "Det var jeg som opererte deg det er hyggelig å se deg, jeg har jo bare sett deg fra innsiden".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Tom42 skrev:

Jeg har kundekort. 

Det betyr at du har levd godt og effektiv. At du har sett og gjort mye i ditt liv. At du ikke har ligget pal på en sofa og sett på fotballkamper mens livet har gått sin gang :) man skal ha litt utslitt kropp, selv om du er for ung for å legge deg på sofaen enda. Så godt du er optimist og ser på andre løsninger for å komme deg ut. Respekt :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.