Gå til innhold
turdame

Spørsmål om Osprey langtursekker

Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe langtursekk på nettet, jeg vet at de bør prøves i butikk først. På en av sekkene jeg ser på som er fra Osprey står det at hoftebeltet varmes opp til 80 grader C for å tilpasses dine hofter, hvordan gjøres det? Bare mulig i butikk? Gjelder dette alle Osprey sekker? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det gjelder ikke alle sekkene, kun enkelte modeller. Har Atmos AG som har et annet, nettingbasert system som skal sikre komfort. Jeg har ikke prøvd oppvarming, men er mer enn litt skeptisk mht hvor mye klesvalg vil påvirke avstøpningen. Samt at dersom du har feilplassert hoftebeltet litt, er du stuck.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det gjøres i en egen "ovn" i butikk. Den er laget slik at selve beltet er inne mens stropper og klips er på utsiden. I teorien så skal du kunne bruke stekeovn hjemme til det. Men kanskje greit og la være. Varmingen er primært for å forme beltet fortest mulig. Det tilpasser seg etter litt bruk alikevel. Har en osprey som er varmetilpasset belte og en som jeg droppet det. Hoftebeltene er bra i seg selv så jeg merket ikke mye forskjell.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tok å gikk så hardt på i motbakke med min Xenith fullastet at selve temperaturen rundt midjen kom på 80 grader celsius, så formet den seg perfekt.

Hvis ikke du vil kjøre så hardt på, så former den seg av seg selv etterhvert :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×