Gå til innhold
Ninin

Parkering på Valdresflya

Anbefalte innlegg

Hei! 🙂 Nå som Valdresflya er åpnet igjen, frister det med tur. Er det noen som vet om parkeringsplassen ved Lykkjenuten er brøytet, så det går an å parkere der? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Gert Van Rooy
   Jeg og sønnen min på 9 vil gjerne dra på en ukes telttur i juni neste år. Planen er å sette opp et romslig telt, og være der hele uken. Vi tenkte å fiske, fyre bål, gå korte turer og slappe av. Evt bade.
   Så vil gjerne finne en plass jeg kan kjøre til (kan bli droppet, så trenger ikke å stå der i en uke, men må kunne bære alt utstyret inn). Og må være mulig å fyre bål - det vil si må kunne finne ved i nærheten. Noen som har gode forslag, la oss maks 2 timer fra Bergen? 
  • Av Fjeldabe
   Hei, 
   til helgen legger jeg ut på vandring i Vassfaret. Dette er område jeg har lyst til å undersøke i flere år. Spørsmålet er litt hvilke forbehold jeg bør ta, siden jeg strengt talt ikke kjenner området eller rutinert til turer med overnattinger når det trolig blir minusgrader om natten. Jeg har telt, men dette er tungt, derfor ønsker ejg kun å bruke tarp og sovepose. Varmt tøy er derfor naturlig nok en del av planen. Til oppvarming har jeg med gassbrenner og rikelig med gass, i tillegg til fyrstikker (stormsikre) for å lage bål.
   Spørsmålet er egentlig i hovedsak hvor jeg bør parkere, hvilke stier jeg bør følge og hvor jeg får fatt i et godt kart for turen? Jeg ønsker å se trollfoss og ta en tur til Melodden da dette ser flott ut. I tillegg ønsker jeg å fiske en del og forøvrig ta livet med ro, da jeg har vært gjennom en stressende periode. Bør jeg holde meg til fiske med sluk eller er mulighetene gode med mark og dupp? Kjenner noen noen gode fiskevann hadde jeg blitt veldig takknemlig også  
  • Av Barskekarsten
   Vi er på jakt etter et trygt sted i Alta hvor vi kan sette bilen mens vi er på tur. Planen er å sette bilen igjen i Alta i begynnelsen av mars og komme tilbake og hente den i begynnelsen av mai. Det hadde vært greit å sette den et sted der den ikke blir kjørt over av brøytebiler eller herpa på mens vi er på tur.
   Er det noen her som har plass til den søte Ford Focus'en (som lyder navnet Fiona)noen måneder eller veit om et sted det går ann å sette henne i Alta?
    
    
    
  • Av Vidar Brenden
   Vi har ikke klart å bestemme oss og nå sitter vi på Valdres Expressen.
   Ankommer Beitostølen i ettermiddag  og starter tur i morgen. Mottar gjerne tips til ca. 3 netters fottur m/telt i omliggende område (Jotunheimen, Langsua, o.l.). Vi har med det vi trenger av kart.

   Vi er et middelaldrende (sukk...) par med erfaring, men lite for lite trening. Vi unngår helst for mange høydemeter på kort tid. Vil gjerne fiske litt, men det er ikke avgjørende. Telter helst i nærheten av rennende vann.
   Alle tips mottas med takk!
    
    
  • Av floma
   Hej!
   Någon med lokalkännedom som vet var man kan parkera bilen under en veckas tur (påsk i år) med start från Valldalen/Röldal in till Middalsbu? Gärna så nära som möjligt då vi anländer först på eftermiddagen. Vid dammen för Valldalsvatnet?
   Tack!
   f
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.