Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvilket telt skal jeg kjøpe?


Snutemor

Anbefalte innlegg

Annonse
46 minutter siden, Snutemor skrev:

Skikkelig stilig telt @esphojo :D Fikk aldri sånt med prinsesser på da jeg var liten. 70-tallet og likestilling og politisk korrekte foreldre og sånt. Men nå er jeg voksen og kan bestemme selv. Kanskje det er et slik telt jeg skal investere i? :yes:

Anbefales 👍 Noe snau liggelengde, men ellers bra 😊

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, esphojo skrev:

Anbefales 1f44d.png Noe snau liggelengde, men ellers bra 1f60a.png

Har tilsvarende, Elsa modell fra 2016. Sittehøyden er grei for en voksen mann som klarer å sitte i indianerposisjon, men det blir lite plass til baggasje. Kun 3 liter Elsa eller Anna sekk (2016 mod) passer på fanget.

Med den gode luftingen i toppen blir det ikke problemer med kondens. Vekten og pakkstørrelsen er det ikke noe å si på heller 👍

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Prøvde låneteltet utendørs i helgen. En ting jeg syntes var upraktisk, var at footprinten bare dekket innerteltet, ikke forteltet. Det hadde vært fint å kunne sette fra seg saker og ting et tørt sted i forteltet, og ikke da rett på snø og is. Er det vanlig at footprint ikke går inn under forteltet? Da tenker jeg det er ganske bortkastede penger, må være bedre å sy selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er forskjell fra fabrikant til fabrikant, og nordiske vs USA. Litt som stormmatter. Så du må sjekke på det teltet du ender opp med. Av de jeg har vært borti, har Helsport og Hilleberg vært heldekkende, mens TNF hadde bare under innerteltet. Noen bruker footprint også på vinteren, og da må det brettes under teltet for, å lage kuldegrop. Footprint er fint hvis bakken er vått, eller steinete. Ellers er det bare ekstra vekt. Bedre å slite litt på bunnduken, og heller sende det inn og bytte det av og til. Her er Helsport i særklasse. Koster under 1000kr å bytte den. På noen telt er footprint laget slik at du kan sette opp. Bare ytterteltet og ikke behov for innertelt. Mange forskjellige løsninger ute å går. Det gjør telt morsomt og noen ganger veldig slitsomt å ta et valg. Blir så mange parameter å forholde seg til, at en kan bli forvirret. Er nok en grunn til alle telt-tråden. Jeg har funnet mitt ideal telt, bare et problem - ingen lager det........

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.