Gå til innhold
trudep

Noen som har erfaring med Baffin vinterstøvel til dame

Anbefalte innlegg

Ofte når man er på vintertur, så blir man kald på beina når man skal være stille. Isfiske, i teltleire osv. No bruker eg mine Viking Hunter 2 jaktstøver som vintersko på tur, og det er ikkje holdbart i lengden. Kom over Baffin vinterstøvler som går til -40 og -100. Men er dei gode å gå på tur i? Får ikkje prøvd dei i butikk og må bestille på nett. Noen som har prøvd dei for turgåing? Vurderte Baffin Snogoose W -40

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Bendikb
   Har en liten jenta på 2/5 år som må ha seg nye vintersko igjen. Fikk reklame mail fra xxl med tilbud på to par forskjellige sko. Tenkte å høre her inne om det er noen andre som har erfaringer med dette? Hvilket sko støtter foten best, bevegelighet osv. 
   Sorel har en innesko og tåler ekstremt mange minusgrader. 
   https://www.xxl.no/sorel-flurry-children-vinterstovel-barn-rod/p/1111924_5_style
   Viking er hard hele veien, tåler ikke like mye minus, men har heller ikke tenkt å sende ungen til Sibir. Vi har pleid å kjøpe viking tidligere og har vært fornøyd med de. 
   https://www.xxl.no/viking-ultra-termostovel-barn-fiolett/p/1109906_3_style
   Kommer til å bli brukt helt ordinært som en vanlig 2 åring, lek, barnehage osv. 
   Sorel sine virker kanskje litt lettere å bevege seg i, men usikker om den innerstøvelen vil bli kranglete og om de støtter like bra? 
  • Av -Jørn-
   Jeg skulle idag å kjøpe et par Mammut Runbold Gtx High men de var selvfølgeli tom for dem og ble ikke å få flere inn.Tenkte å bruke dem som rene vinterstøvler..noen som har forslag til noen lignende?
    
   https://www.pyramidensport.com/runbold-advanced-high-gtx-men
  • Av Bendikb
   Hei og god dag! 
   Er relativt ny på forumet her, og dette er min første post. Men har lest meg opp på det meste her og har funnet mye nyttig tips og info!  
   Nå kommer vinteren snart, og jeg har egentlig ikke noen gode vintersko. Jeg har noen lave North Face sko, som er veldig gode for bruk på sommer halvåret, kostet også bare 500,- på tilbud.
   Så ganske fornøyd med det 
   Har tittet litt på forskjellige typer sko, og ser at Fjellsport.no kategoriserer Fjellsko og vintersko i to forskjellige segmenter. Hva er egentlig den store forskjellen på dette?
   Er ikke vintersko like gode å gå med som fjellsko?
   Jeg har ihvertfall kommet frem til en liste over sko jeg vurderer, ønsker gjerne tilbakemeldinger og tips dere har angående disse
   Høye fjellsko: 
   Alfa Bever Pro (2 999,-)
   Viking Villrein GTX (2 199,-)
   Lave fjellsko:
   Crispi Skarven klassisk (1 749,-)
   Alfa Glittertind (2 999,-)
   Alfa Walk King Advance ( 2 999,-)
   Vintersko:
   Sorel Caribou Wool Burro (799,-)
   Salomon Nytro Gtx (899,-)
   Som dere ser er prisklassen veldig variert, hvorfor vintersko generelt er lavere i pris en fjellsko vet jeg ikke? Men jeg ønsker ikke betale noe mer en 3000,- for nye sko.
   Jeg har sett på vintersko da disse tåler en del minus grader, f,eks Salomin Nytro GTX, står oppført med temperatur ned til -25 grader celcius. 
   Men en god fjellstøvel f,eks Alfa Bever pro bør vel tåle ganske mange minus grader den også? om man legger inn en ekstra ullsåle og har noen tykke ullsokker? 
   Er det noen som har erfaring med de Salomon skoa, jeg har også vurdert Salomon Quest 4D 2 GTX som ligger til 1 999,- hos XXL. 
   Er det store forskjeller på Salomon Nytro og Quest? 
    
   Takker for alle svar og tips! 
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.