Gå til innhold
  • Bli medlem

Vel hjemme etter en fantastisk helg


REs

Anbefalte innlegg

Vel hjemme igjen etter en fantastisk tur. Børsteinen på fredag, også vi med medbrakt kokk. Entrecôte med potetsalat. potetsalaten ble laget på stedet uten all den hvite gugga som alltid følger med den du kjøper i butikken. Det ble et fantastisk måltid. Vi hadde ingen bevilling så vi trakk for gardinene og skjenket det vi måtte ønske.

Lørdag gikk vi til Sandvatn. Ca. 7 timer pauser inklusive. Her ble det skiver av lammelår på ratatouille. Vi klarte ikke å spise opp alt så vi spanderte restene på to amerikanske ungdommer som var veldig overrasket over den norske gjestfriheten de hadde møtt i den norske fjellheimen.

Det ble etter hvert så mye folk og unger på Sandvatn, minstemann var sikkert ikke mer enn 6 - 8 måneder gammel, og da alle skulle legge seg, skulder ved skulder, så bakket jeg ut. Jeg tok en madrass og la meg ute på terrassen. Stjerneklart og fullmåne. 

Det vår litt gøy å sitte ved frokosten å høre på klagingen over varme rom og snorking mens jeg hadde ligget under stjernene og hatt en fortreffelig natt.

Søndag ble det retur til Lortabu, med en avstikker innom Mohidleren. 

En fantastisk helg med et vær det ikke har vert maken til, i september, her hos oss på over 30 år.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette hørtes ut som en fortreffelig helg @REs, hyggelig at de amerikanske ungdommene fikk en positiv opplevelse også :-) 

Medbrakt kokk hørtes også fint ut, lurer dog på pakkvennligheten på slike kokker og hvor man best putter dem i sekken? Godt dere passet på å trekke for gardinene, sikkerhet er viktig i fjellet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, REs skrev:

Vel hjemme igjen etter en fantastisk tur. Børsteinen på fredag, også vi med medbrakt kokk. Entrecôte med potetsalat. potetsalaten ble laget på stedet uten all den hvite gugga som alltid følger med den du kjøper i butikken. Det ble et fantastisk måltid. Vi hadde ingen bevilling så vi trakk for gardinene og skjenket det vi måtte ønske.

Lørdag gikk vi til Sandvatn. Ca. 7 timer pauser inklusive. Her ble det skiver av lammelår på ratatouille. Vi klarte ikke å spise opp alt så vi spanderte restene på to amerikanske ungdommer som var veldig overrasket over den norske gjestfriheten de hadde møtt i den norske fjellheimen.

Det ble etter hvert så mye folk og unger på Sandvatn, minstemann var sikkert ikke mer enn 6 - 8 måneder gammel, og da alle skulle legge seg, skulder ved skulder, så bakket jeg ut. Jeg tok en madrass og la meg ute på terrassen. Stjerneklart og fullmåne. 

Det vår litt gøy å sitte ved frokosten å høre på klagingen over varme rom og snorking mens jeg hadde ligget under stjernene og hatt en fortreffelig natt.

Søndag ble det retur til Lortabu, med en avstikker innom Mohidleren. 

En fantastisk helg med et vær det ikke har vert maken til, i september, her hos oss på over 30 år.

En fantastisk helg, det kan jeg godt være med på, men det virker som dere hadde bedre vær enn det jeg hadde innover mot Blåfjellenden på fredag og retur på lørdag. Ikke noe særlig sol, og en litt kald vind - men det var spesielt på fredagen.

Vi hadde besøk av en del på fredag, som ville til Sandvatn på lørdagen, og som da var med på fylle opp hytta.

Jeg håper ellers at Børsteinen fortsatt var både ryddig og ren, det var i hvert fall hytta da vi forlot den på torsdag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, REJOHN skrev:

En fantastisk helg, det kan jeg godt være med på, men det virker som dere hadde bedre vær enn det jeg hadde innover mot Blåfjellenden på fredag og retur på lørdag. Ikke noe særlig sol, og en litt kald vind - men det var spesielt på fredagen.

Vi hadde besøk av en del på fredag, som ville til Sandvatn på lørdagen, og som da var med på fylle opp hytta.

Jeg håper ellers at Børsteinen fortsatt var både ryddig og ren, det var i hvert fall hytta da vi forlot den på torsdag.

Ja, Børsteinen var helt i orden. Det kom noen ungdommer etter oss, men de satt bare inne på et av rommene og var bare så vidt innom og varmet noe vann til posene med Real turmat. Ganske lite sosiale kan man si. De skulle bare visst hva slags mat vi hadde.

Endret av REs
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, martin.m skrev:

Dette hørtes ut som en fortreffelig helg @REs, hyggelig at de amerikanske ungdommene fikk en positiv opplevelse også :-) 

Medbrakt kokk hørtes også fint ut, lurer dog på pakkvennligheten på slike kokker og hvor man best putter dem i sekken? Godt dere passet på å trekke for gardinene, sikkerhet er viktig i fjellet.

Denne kokken var av den mobile typen som gikk selv. Han bar til og med den tyngste maten. Denne typen er ikke så lett å få tak i, men vi var altså heldige og fikk lurt med oss en.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.