Bjørn Gustum

Pacific Crest Trail 2018

11 innlegg i emnet

Ja, John Muir Trail følger jo Pacific Crest Trail i 27 mil og regnes av mange som et høydepunkt og kanskje noe av det vakreste på hele PCT.

Høres jo fantastisk ut, hvordan var turen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

JMT var helt magisk. Hardere enn jeg trodde før start, men helt vanvittig villmark. 

Du går PCT fra sør til nord? Jeg gikk JMT fra sør til og nord, og slikt jeg opplevde det, så var det den enkleste retningen, i den grad man kan kalle en av retningene enkle.

Jeg stoppa to ganger under turen, en dags hvile like ved Muir Trail Ranch. Ingen butikk der, men du får sendt mat dit og det er vanvittig mye mat å plukke opp fra overskuddslagrene der. Der kan du virkelig finne mye digg. 

Jeg stoppa også ved Reds Meadow, der har de en liten kiosk og diner med god burger. Jeg tok en hviledag i Mammoth, som du kan ta buss inn fra Reds.

Noen områder har litt lite vann, spesielt i nordenden av Sierras. Ellers er det helt ufattelig fint i det området.

Bare spør om du lurer på noe angående det området

Bjørn Gustum liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herlig, høres like vakkert ut som jeg har inntrykk av! 😁

Når du sier overskuddslagrene; mener du da resupply som ikke er plukket opp av hikers?

Endret av Bjørn Gustum

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jepp! Jeg sendte mye mat frem dit og jeg tok ikke med meg alt. Det er avsindige mengder mat der, kaffe, sportstape og mer. Folk som får sendt mat dit pakker jo ned i bjørneboksene, og det som ikke får plass blir lagt igjen. Inkludert undertegnede. Jeg fant mye godt der. Men det er ingen kiosk der og ingen varm mat, om du ikke har booket rom. Det er litt bummer

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Vet jo ikke men 2018 er lenge til, pleier ikke planlegge for så lang tid fremover, men ser jo nå at hele turen er formidabbel og krever planlegging. Jeg har nok hørt om kortere deler av den slik som JMT. Men merker jo at det virker veldig fristende her når man leser seg opp, veldig fin input her paddelunde (JMT virker jo veldig spennende og enklere gjennomførbart enn hele PCT).

Endret av Tore Skobba
Bjørn Gustum liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var det i sommer du gikk paddelunde? Regner med at du stort sett hadde sol og bra vær i så fall...eller? Er tross alt California hehe. Betalte du på overskuddslageret eller kunne dere bare plukke fritt?

Og ikke minst, så du bjørn?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg gikk i fjor sommer ja. Et lite dryss av regn den ene dagen, thats it. Jævlig varmt og tørt. Hikers boxene er up for grabs, ta det du vil ha. Ingen betaling. Ganske geniale greier. Jeg var der i august, som jo er høysesong, og hadde jeg ikke vært kresen så kunne jeg lett klart meg en god uke på det jeg fant der. Men det er gjerne en grunn til at det ligger der. Men du kan finne det aller meste er du heldig.

Jeg har forøvrig søkt om permisjon fra jobb for å gå AT sommeren 2018. Funnet teltet ditt enda? Lyst på Zpacks Duplex, men det er så sjukt dyrt. Si ifra om du har noen tips

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive