Gå til innhold
  • Bli medlem

Melkebasert innpakning av turmat-kan dette være fremtiden ?


Odd Bjørn

Anbefalte innlegg

Annonse

Nå har vi allerede nedbrytbare søppelposer som vi bruker daglig til biologisk kjøkkenavfall, men jeg har ikke prøvd å spise dem. De er visst laget av en type mais stivelse.

Fin ordning dette med kompostering av kjøkken- og hageavfall. Jeg vet ikke om det er samme ordning over alt i landet, men det virker på denne måten:

 Vi leverer avfallet i brun dunk eller med tilhenger på bossplassen og så får vi tilbake gratis kompostjord som kan brukes i hagen. Har du ikke tilhenger så kan du pakke hageavfall i søppelsekker eller bunte det sammen i passe store bunter slik at det er lett å håndtere og så er det bare å ringe til IVAR, de som henter boss, eller fylle ut en side på nettet og så kommer de og henter. Brun dunk og henting hjemme inngår i renovasjonsavgiften til kommunen, men levering på bossplassen koster en 50 eller hundrelapp avhengig av mengde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.