Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Wohoi, godt nytt padleår og gode greier. Årets første tur er i havn og det nye året er padlet inn. Årets første ruller (og de funka), og årets nye 10 på skjæret-post er på plass. Været var ikke allverdens, men helt greit. Fredag var første dagen på lenge det ikke var bek mørkt da jeg kjørte fra jobb, så nå merker jeg at det går den riktige veien. Ikke så lenge før det blir lengre turer i helgene.
*hello2*
Flere bilder fra dagens tur, med kart over tracking fins HER i bloggen.
P1050094.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg har alltid likt toppturer, både om sommeren og om vinteren. Den følelsen av å stå på toppen av et fjell med flott utsikt etter å ha strevet i timevis, er bare helt «topp»! I løpet av julen har jeg delvis fått i julegave og delvis kjøpt meg nytt utstyr som skal hjelpe å nå fjelltoppene enklere vinterstid, nemlig randonee-utstyr!

_DSC8311-2.thumb.jpg.f455e2c463996800efded40094002a32.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Ja da, jeg vet det er januar og vinter og slikt. Men etter å ha kjøpt en ny Speedmaster DX, og latt den stå i hjørnet i 3 dager måtte den prøves. Bitevillig lyr og kalde tær ble det også på en januartur ved fjorden. Ellers også litt ski, vinter og en sommerfilm fra Indre Troms på bloggen de siste dagene.

20190124-IMG_6198.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En av de tingene jeg hadde ønsket å gjøre på de dagene jeg hadde til rådighet i Beijing før og etter fjellturen min i Nord-Korea, var å få meg en tur på den Store Kinesiske Muren. Mutianyu-seksjonen av muren ligger i passe avstand fra Beijing, noe som gjør den til en flott dagstur. Bloggen er oppdatert med bilder og litt om vandringen der oppe og.

The Great Wall: Mutianyu

Mutianyu_13_Looking_back_from_the_West_e

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sunnmørsalpene er en magisk plass for Randonee-turer, og etter mange år på fjellski, var Rando-utstyr ENDELIG kjøpt inn. Nå skulle vi teste det i skikkelig toppturforhold, nemlig i Sunnmørsalpene innenfor Ålesund! Sjekk forrige helgs toppturer i dagens blogginnlegg;)

Har også satt sammen en video fra første turen som kan ses her:

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig kom jeg meg på sjøen igjen, i går. Det har vært både sykdom og kjedskap i det siste, som har gjort at det ikke har blitt før nå. Så da jeg endelig klarte å slepe meg ut av huset og ned til sundet, var det veldig godt straks jeg var kommet skikkelig i gang. Februar ble innrulla også, alle feilene ligger ute på filmsnutt til spott og spe. Det viktigste er å faktisk øve, så blir det nok bedre. Resten ligger i bloggen HER nå.

P2100028.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ironisk nok, en helg jeg ikke kom meg ut så laget jeg et innlegg om det å hute seg ut, og hva man kan gå glipp av hvis man ikke gjør det. Men denne helgen var det migrene som holdt meg inne, ikke giddesløshet, så det er ikke helt det samme heller. Men en påminnelse til meg selv, om at det er bare å hute seg ut!

Jeg har noen triks for å få dytta meg sjøl, men hører gjerne fra dere i bloggen hva dere gjør, når rumpa er godt plantet i sofaen og det ser litt hustrig ut på andre siden av vinduet - for eksempel. Blogginnlegget ligger HER. Turen på bildet var helt på grensen til å bli avlyst på grunn av værvarsel, faktisk.

P5250111.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann folkens! Ville bare ut med en kort oppdatering fra fjellheimen rundt Gaustatoppen hvor jeg har vært de siste dagene. Jeg og familien min reiste opp hit til Gaustablikk høyfjellshotell lørdags morgen og har kost oss i vinterlandskapet de siste dagene. Sjekk ut en kort oppdatering med et par bilder på bloggen her!

gaustatoppen2.thumb.jpg.69e3132abb61c616bbcc056c9ee9d2e6.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Et par timer kjøring østover fra Dubai ligger Fujairah som er en delstat i de Arabiske Emiratene og grenser til Omangulfen i øst. Etter flere skiturer i kalde Norge var det tid for litt variasjon i friluftslivet. Denne gangen var planen å bestige et av de høyeste fjellene i delstaten Fujairah. Sjekk ut det nyeste blogginnlegget med masse bilder fra en av de tøffeste toppturene jeg noen gang her vært på her;)

_DSC8857.thumb.jpg.0aaa12dacf05d5b29ea8130ed87ed2fc.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://arildkrovoll.no/2019/03/07/is-og-sno-i-marka/

Vi fer no å går. etter endel år i trollheimen, er marka hjemme blitt terrenget vårt. prøver å få til et par turer i uka. Går ikke på ski lenger, så litt avhengig av oppkjørte skitraseer  håper å komme utav folkemyldret og inn i skogen snart :-)

FD8ABC7C-464B-4CC7-9413-C82FC3853FCA.jpeg

Endret av DryasAnne
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Etter diverse sykdom fikk jeg plutselig og uventet frihelg, og det ble tur til Vinterpadletreffet i år også. Så fulgte det på med ny sykdom etterpå, da er det jo greit å ha noe å blogge… Så da er del 1 av Vinterpadletreffet i bloggen HER nå. Fin padling ved (men ikke i) Saltstraumen. Traff på folk som hadde kule tips for turer til sommeren, også i packraften, så der har jeg noe å planlegge videre. Nytt kart ble det også kjøpt med det samme, kart er jo alltid gøy.

spacer.png

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hovedfokuset mitt på bloggen er 'dessverre' en annen og lengre tur, som tar opp litt mye tid å skrive om (Camino Portugues in Portugal), men innimellom får jeg tid til å skrive om de små turene her hjemme og. Som fra forrige helgs skitur i sneglefart gjennom Romeriksåsene, vet ikke hvor mange meter med snø jeg klarte å bygge opp under skiene i løpet av turen, men det var ikke få:

https://tarjeiskrede.blogspot.com/2019/03/i-sneglefart-gjennom-romeriksasene.html

190309_11_Smal_skigang.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del 2 kom i bloggen for noen dager siden, men jeg har visst glemt å poste her ser jeg. Dag 2 var flott, da fikk jeg være med i følgebåt og se på straumpadlerne i den heftigste straumen, og senere var jeg turleder på en av turene. Da ble jeg også obs på en DNT-hytte som kan være aktuell for senere turer i området, nyttig info det også. Blogg fra dag 2 ligger altså HER nå.

DSC05776.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden jeg sitter sjuk inne denne helgen også (herregud så lei jeg begynner å bli! Kjørte bil i Freke-buksa for å se etter tjelden nettopp, i ren desperasjon) så har jeg fått blogget ferdig Vinterpadletreffet om ikke annet. Så del 3 er også kommet i bloggen, og ligger nå HER. Jeg skulle egentlig nyte en lang rolig morgen og så kjøre hjem, men været var alt for fint til å sette seg i bilen. Det måtte padles først, rett og slett, så jeg endte opp med straumpadling i Sundstraumen faktisk. Det var på ingen måte planen, men noen ganger skjer det kule ting uten at det er planlagt.

P3100118.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.