Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Ble tur sist søndag her også, selv om været strengt tatt ikke fristet så veldig. Men det ble en flott høsttur, frisk og fin – selv om jeg ga passelig stryk til meg selv på sikkerhetsfronten. Begynner tydeligvis å bli i overkant nonsjalant. (Ja, det er visst lov å skrive det sånn faktisk. Dagens lærdom.) Anyhow, da er jeg i mål med antall poster samlet i 10 på skjæret i år, endelig. Har jo trodd det før men måtte slette et par som jeg hadde samlet dobbelt. Får bare telle dem med én gang. Novemberrulla ble også unnagjort. 
Hele turen HER i bloggen.

PB040381.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da etter en lang tids pause fra en pc, har jeg til slutt fått kommet meg videre i Breheimen turen på bloggen. På siste dagen i fjellheimen gikk jeg ned til Skjolden gjennom Mørkrisdalen. En super tur, som bød på et uventet møte med en jeg ikke hadde sett på en lang tid:

Tilbake til omverdenen ned gjennom en mørk dal

Breheimen_180728_08_Elvenaer_sti.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skolen har tatt mye tid i det siste, noe som har ført til færre blogginnlegg enn normalt. Men nå... Endelig et nytt innlegg ute på boggen fra forrige tur i Fyresdal  i Telemark hvor jeg og pappa jaktet på fugl og flotte bilder! Du finner innlegget på bloggen her!

_DSC8201.thumb.jpg.d40598ea3ad034689dcfc179e2e0fb3c.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra, liv i den bloggen! (y) Ikke lenge siden sist jeg sjekket, men ikke fant noe nytt. :) Det blir stas å lese.

Selv var jeg på tur sist søndag, nå er det skikkelig fargeshow på himmelen når det ikke er helt overskyet. Litt kjølig tross plussgrader, men man får bare hyre på seg nok klær så går det bra. En kar jeg kjenner har heldigvis kjøpt seg ny kajakk nylig, så han lot seg lure med, fint å få selskap i blant også. Flere bilder i bloggen HER.

PC025209.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått mange spørsmål når det kommer til hvorfor jeg ikke har delt noe videomateriale fra Norge på langs ekspedisjonen i år. Svaret er at alt kommer på TV! Endelig er dette offentlig og jeg kan derfor dele en kort trailer av hva serien med premiere den 15. Desember på TV vil inneholde fra ekspedisjon Simon og jeg la ut på gjennom Norges villmark! Gleder meg til å vise mange av de flotte (og mindre flotte) opplevelsene samt utfordringene vi møtte i løpet av nesten 100 dager på tur sammen hvor vi forflyttet oss over 1000 kilometer i Norges krevende terreng! Blir spennende med premiere på lørdag! Har postet videoen på bloggen, men den kan også vises nedenfor:

 

 

Endret av Isak Knutsen
  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk reglene gutter, for guds skyld husk reglene! Ellers blir det oppstrekk. Ett bilde og ingen andre kommentarer her enn oppsummering! Fysj og pføy!!! (Ok, en smule irioni her over hysteriregelen og jeg brøt den selv nå. Uffda. Da får vel jeg det og.)

Jeg har vært på tur, sist helg ble det søndagstur. Også denne helgen fikk jeg selskap faktisk, dobbelt så mange som sist! To stykker er jo dobbelt så mange som en… :) Det var overskyet så kamera sleit litt med bildene, men det var i hvert fall ikke helt umulig. Og turen ble absolutt fin den! Det er bare å bestemme seg og hute seg ut, så blir det alltid fin tur nesten uansett hva. Resten av bildene i bloggen HER så klart.

PC095276.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har oppdatert bloggen min. Faktisk, så er det selve bloggen min jeg har oppdatert. Noe som har vært på tide, lenge. Hatt den i noen år nå, og med tiden har jo skjermene blitt bredere (hvis man ser bort ifra at folk har gått fra å se på sider på pc til smartphone) og oppløsningen bedre, så jeg har følt at bredden på innholdet har vært litt smalt. Det har jeg nå gjort noe med, så innholdet er nå bredere og dermed får bildene litt mer plass og. I tillegg har jeg endret til å bruke en hvit bakgrunn. Utover det, så er den relativ lik. 

Både den norske og den engelske bloggen har blitt oppdatert:

https://tarjeiskrede.blogspot.com/

https://tarjeinskrede.blogspot.com/ (eng)

(jeg jobber fortløpende med å øke størrelsen på visningen av bildene i de forskjellige innleggene, men det er en jobb som tar litt tid) 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.