Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Kjempefin tur fra august er kommet i bloggen nå endelig. Padlet fra Stø til Nyksund, omvendt av Monsen-ruta, og til havs. :) En av de fineste, men mest utsatte turene vi har her. Med innlagt gastropub-besøk med herlig mat. Utsøkt tur på alle vis, selskap på turen hadde jeg til og med. Bildene ligger HER i bloggen.

P8054858.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nord-Norge har vanvittig flott natur! For et par uker siden var jeg midt i dette paradiset rett øst for Bodø hvor jeg dro på en utrolig flott topp-tur klokken 5 på morgenen! Akkurat publisert video fra denne turen som jeg anbefaler å ta en titt på her:

 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 22.9.2018 den 15.07, Isak Knutsen skrev:

Nord-Norge har vanvittig flott natur!

Jepp. :) Tenk, den vasser vi rundt i hver dag. :) For ikke så lenge siden klarte jeg å slite meg over dørstokken på en skikkelig gråværsdag med vind og greier, til og med. For jeg hadde jobbet masse og trengte et skikkelig avbrekk. Moralen er som vanlig, at med omgivelser som vi har, så blir det en fin tur uansett f* hvor kjipt vær det er. Sånn ble det denne gangen også. Kort oppsummert, jeg tok med meg en fersking i litt "skavér", telefonen ringte av folk som var bekymret, men vi hadde det aldeles utmerket. 🤣Hele turen i bloggen HER.

P9020017.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Straks klar for helgens padling, men fikk blogget en tur for et par helger siden før jeg drar. :) Padlehelgen vår fortsatte søndag med tur til Skjervøy, vi ble seks stykker på tur som startet grått men ikke trasig, og været ble etter hvert kjempefint. Super og variert tur, uten at man behøvde å dra så langt. Ligger HER i bloggen nå.

P9160268.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det hakket før jeg er ajour med bloggen. Ikke verst. Så her er en tur før trærne ble gule og diverse andre høstfarger. Turen gikk inn Lonkanfjorden, der de fleste starter turen når de skal opp på Møysalen. En kjempefin fjord faktisk, som jeg padlet for første gang i fjor. Den fortjener å bli besøkt oftere synes jeg. Været var ymse, men så lenge det er solgløtt og opphold når man er på land så blir det jo knalltur uansett. HER i bloggen nå

P8260069.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det tar litt tid å venne seg til et «vanlig liv» etter nesten 60 dager sammenhengende på tur. Jeg syntes jeg akkurat var i ferd med å komme inn i hverdagens rutiner, da vi på nytt pakket sekken. Allerede første dagen i høstferien satt Simon og jeg på en buss til Oslo får å reise videre med tog derfra. Norge på langs ekspedisjonen er i gang igjen! Etappe: Røros Tydal i full vinter!

P1110356-2.thumb.jpg.018158ad91232d783a65da3510fb2e5b.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Quote

 

There is in fact a sort of harmony discoverable between the capabilities of the landscape within a circle of ten miles’ radius, or the limits of an afternoon walk, and the threescore years and ten of human life. It will never become quite familiar to you. (Henry Thoreau)


 

Se bloggen: https://berntsturer.wordpress.com/2018/10/07/en-tur-fra-heimdal-stasjon-til-grilstad-marina/

44252542335_dd8d157377_z.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ajour og ajour... Jeg er jo ikke ajour her en gang. Bursdagspadlingen i september er også kommet i bloggen. Jeg fikk akkurat det været jeg ønsket meg, og padlet tur på yttersia med huler og fine greier. Endte opp med gravøl på den beste teltplassen, på Gaukværøy, der det snart kommer til å ligge et oppdrettsanlegg som helt sikkert bråker. Attpåtil kom det trivelig selskap utover, i akkurat passelig antall. Fenomenal kveld med nordlys og nytt Allak på den kuleste teltplassen. Bildene finner du HER i bloggen

DSC04878.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg først var i gang kom det raskt en tur til på plass. Sannsynligvis var denne siste torsdagspadling i år. En flott høsttur sammen med tre andre medlemmer i klubben, i litt kjølige omgivelser. Mer klær må på nå framover, ja. Oktoberrulla kom også på plass, det var kjølige saker det også. Men flott tur, som sagt, bortsett fra litt frysing. Flere bilder i bloggen HER. Legger ved bilde med fjell på siden det er Fjellforum – Staven, heter det. :)

PA040057.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med leirskolesesongen over og 5 måneder avspasering i kalenderen ble det nok en gang å gjøre som fuglene og trekke sørover. Fra Troms til Nord-Vestlandet for den mørkeste tiden av vinteren. Det er selvsagt en fin unnskyldning for å rusle en tur med fluestanga på jakt etter åpent vann, men jeg venter på drømmeforhold for toppturer i Romsdalfjella. 

20181030-IMG_5544.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det blir lite blogging når jeg bor i en garasje viser det seg. Men jeg har i hvert fall blogget surfehelga, da jeg mistet kompaktkameraet (sony, ikke vanntett) i vann men berget det, og glemte åra så den ble borte vekk. :( Ellers var det ei artig helg! Mer i bloggen HER.

P9300124.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.