Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

I år kom jeg meg på turen med jekta Brødrene til Austpollen, for så å gå opp til Trollfjordhytta og ned til Trollfjorden, der følget ble hentet av samme jekta som i mellomtiden har seilt rundt. En flott tur, til tross for gråvær og regn. Dermed fikk vi en sniktitt på den nye hytta som snart ferdigstilles. Blir neppe siste gangen jeg går opp den veien, synes det var finere enn å gå opp fra Trollfjorden egentlig. Lenger strekk, men finere terreng.

Turen er i bloggen HER nå.

P7150059.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Etter åtte dager på farten fra Rødberg er endelig etappen gjennomført! Vi har ankommet Aurdal! Sjekk ut et blogginnlegg med bilder fra denne etappen her:)
Norge på langs har nå vart i 46 dager, noe vi helt klart kjenner på kroppen! Det blir digg med en full hviledag her i Aurdal før vi starter ut en ny etappe i morgen mot Ringbu... 

20180719_212713-01.thumb.jpeg.f17af5d4defbac93743aa9a625577f47.jpeg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På ‎22‎.‎07‎.‎2018 den 17.05, Kjellis skrev:

På tampen av juni var jeg på ukestur i Femundsmarka, første del av turrapporten kan du lese her 😉

Det har drøyet litt med å gå i gjennom bilder og skrive tekst. Et par dager etter jeg kom hjem fra turen fikk jeg en smell i nakke og øvre del av ryggen og jeg har vært soffaliggende med smerter. Dårlige greier! Venter på MR nå og kortisontabletter hjelper mye kjenner jeg.

Satser på å få ferdig del to av turen i Femundsmarka og være i form til å vandre med telt og fiskestang i teltet om ikke lang tid😊

F0DB2C26-A944-4F18-825A-772B93B8A381.thumb.jpeg.3bfc21cc7aba9adaa4f6fc66b7689010.jpeg

Jeg har oppdatert innlegget. Tenkte først å dele opp turen i to deler, men det ble til en lang turrapport i stedet :)

Den kan du lese her :)

916388286_HildefiskerRvoltjnna3(1of1).thumb.jpg.570cab17f14340cfbbfb6f1a4e0837a8.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det trenger ikke være så langt bestandig. En fin kveld pakket jeg i all hast, og kom meg på midnattsoltur. Klegg og mygg, flotte omgivelser, og lapper til frokost. I bloggen HER nå. Joda, jeg var på samme i fjor sommer, men da gikk jeg ikke helt opp.

DSC03848.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nå oppdatert bloggen med første del av packraft-tur nummer to. Jeg fikk det for meg at det måtte jo være kult å padle til Norges råeste toppturhytte, Snytindhytta. Det var ganske rått, men også ganske slitsomt blant annet fordi jeg gikk lengre enn nødvendig, og hadde mye tyngre sekk enn nødvendig også. Men en flott tur var det så absolutt, ikke minst kom jeg meg over dørstokken selv om det var tåke. (Og den letta cirka da jeg satte i gang.) kul sak denne packraften. 👌 Dag 1 av turen ligger nå i bloggen HER, altså turen til hytta. Turen ned kommer etter ferien en gang.

P7120048.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nå fått på plass del 2 av turen med packraft til Snytindhytta. Morgenen ble i overkant dramatisk da jeg ble regelrett innesperret på hytta. 😨Nuvel, som dere skjønner så overlevde jeg, og det ble etter hvert en fin dag to av turen også. Den ligger nå i bloggen HER. 

DSC03822.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag to på denne turen, men den nittende dagen på Massiv, er ute på bloggen. Jeg gikk fra et vann til et annet, fra Aurkvee til Fivlemyrane. En flott tur, men og tung. Det var ikke mye av det varme været fra tidligere på sommeren å spore på denne dagen, det ble etterhvert en lettere regnfull dag. 

(Massiv) Dag 19: Aurkvee - Fivlemyrane

Massiv_Day19_05_Harbardsbreen.jpg

Utsikt mot Harbardsbreen fra ruten som går sør for Kjerringhetta.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Norge på langs ekspedisjonen går mot en slutt for i sommer, det er kun litt over en uke igjen! Vi har gått ca. 1000 kilometer og har kommet oss helt til Alvdal i Hedmark! Sjekk ut blogginnlegg med mange bilder fra etappen mellom Ringebu og Alvdal her!
Etter en hviledag her i Alvdal går ekspedisjonen videre mot Røros som blir aller siste etappe for i sommer!

DSC_7692-01.thumb.jpeg.66ff624e6f2bdd993017743a6f365165.jpeg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste del av turen i Rago er nå kommet i bloggen. Du all verden for et fint landskap. Det må være første gang jeg er i marka uten å savne havet når jeg ikke ser det. Omsider skjønner jeg hvordan en utsikt kan være flott uten at havet er å se noe sted i bildet. Tre dager uten å se sjøen, gikk faktisk aldeles fint! Da er det flott altså. :) Siste dagen ble lang, jeg både padlet rundt hele Storskogvatnet, og gikk ned derfra til bilen. En virkelig herlig dag, full av fine opplevelser og utsikter. Du finner den i bloggen HER.

P7220343-redigert.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bloggen er opptatert med en film(!) fra rundturen jeg hadde med Allykano i 2014 i Vätsäri ødemarksområde i Nord-Finland. Filmmediet er ikke helt min greie, men jeg gjorde endel opptak på den turen som jeg nå, 4 år etter her snekret sammen noen minutter av. Den finnes selvsagt også på youtube. :)

DSC_2927.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.