Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Jeg har sannelig arrangert et ferskingkurs i friluftsliv, for turlaget her. Det gikk ikke etter planen, for jeg skulle egentlig ha en kompanjong som blant annet skulle sørge for kartdelen (som jeg ikke er stø på), men han ble jo sjuk. Så der sto jeg med hele opplegget alene. Jaja, det var bare å hoppe i det og gjøre så godt jeg kunne, det ble som det ble. En liten blogg fra de to nærturene vi dro på ligger HER i bloggen. Nå tror jeg at jeg kan kart og kompass også, omsider.

P6070008.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Laksefiske er kjedelig. Ja kjedelig, helt til det brått, og helt uten forvarsel så absolutt ikke er kjedelig lenger... Slik ble det også da jeg tok med meg stanga ned til elvekanten for å gjøre noen kast på åpningshelga i Målselva.  (Ps. Fisken på bildet var litt mager, så den ble satt ut).

20180617-IMG_3293.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I påsken som var dro jeg inn i de mektige Sunnmørsalpene for å bestige topper på ski. Siste dagen ble helt klart en av de beste ski-dagene jeg noen gang har hatt, både vær og føre var helt perfekt! Sjekk ut video fra denne turen under:

PS. Reiser hjemmefra om en uke og blir etter planen borte i 53 dager! Norge på langs braker straks løs for alvor! Skal prøve å oppdatere litt underveis;) Blir spennende!

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

47 minutes ago, whistler said:

Denne helgen tok jeg og minstejenta Emma en liten spontantur fra lørdag til søndag. Tor-Erik dukket også opp etterhvert. Det ble en trivelig tur til Fagervannet på Raje, trass litt regn og mye knott 😀 Klikk her for å lese hele turrapporten og se en videosnutt.
 

IMG_1193-2.jpg

Takk for turen kompis! Skal gi noen flere kurs i å ignorerer knotten ved neste anledning 😂

  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars folk med så mye finvær, nei jeg sier som Balubaboys, vi bryr oss ikke, vi tar oss en skål, for vi har lov å tenne bål! Nuvel, i dag er det storm, men i helgen var det om ikke solskinn så i hvert fall bare middels regn og det var nærmere 10 grader enn 0 - hurra. Da ble det tur, om ikke en helt vanlig en så var det i fri luft da vi var noen padlere som ble med på strandsøk for å finne savnet person. Det eneste jeg fant var noen egg det nok aldri blir noe av, og forbausende fin natur i et område jeg bare har sett på litt avstand før.

Bilder i bloggen HER.

P6230051.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdagen ble brukt til å en krokete og kronglete tur gjennom Krokskogen. Gygra bød på utsikt. En mørk gang bød på litt klyving. En branntomt fra gammel av bød på en tur gjennom en rotete skog. Og selv var jeg en fornøyd vandrer etter endt tur.

Kjentmannsmerket: Helt Øst På Gyrihaugflaka 604 og Elgsbrenna 485 På Krokskogen

180623_13_Opp_mot_Elgsbrenna.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blogger desperat for å prøve å komme ajour før ferien inntreffer, har i hvert fall tatt innpå. For et par uker siden var jeg på tur sør for Raftsundet, et sted jeg lenge har hatt ønske om å komme meg til men først nå fikk gjennomført. Om noen så «Tid til å leve» så var det her vi overnattet den aktuelle helgen. (Med lov, eieren var turleder.) Turen er i bloggen HER nå, den var fin tross gråvær. Det er bare om å komme seg ut selv om det er grått ut stuevinduet, fint blir det om man først kommer seg på tur. (Jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg må si det før jeg begynner å tro skikkelig på det selv, men. Har fått det bevist gang på gang.)

P6090038.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I ekstremvarmen I innlandet har jeg skrevet en kort rapport fra etappen mellom Tordalsbu og Dalen med noen bilder som du kan lese på bloggen her:)
Det kommer flere mer detaljerte rapporter i løpet av sommeren... PS. Bilde er tatt fra Dalen hotel med utsikt utover Bandak.

20180629_165218.thumb.jpg.0ddda733de87df2714d5f308dde63d09.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Episode 2 av turen til Store Molla er nå kommet i bloggen. Det ble en tur gjennom Pundslettkanalen også, den er litt artig. Innlegget i bloggen HER nå. Da har jeg bare én greie til å blogge nå, så er jeg ajour før jeg går på ferie i morgen... 

P6100209.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Norge på langs ekspedisjon: Endelig kommet til Rjukan og har en herlig hviledag med maksimalt kaloriinntak! Har skrevet et kort blogginnlegg med noen bilder fra etappen mellom Dalen og Rjukan i 30 grader gjennom Telemarks krevende terreng! Nå er vi klare for Hardangervidda med flatere om mer lett-gått landskap;)

P1110110.thumb.JPG.223bae87571c4607dd4ce9b198d89ce2.JPG

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, Jan Erik Hansen skrev:

Sommerens første tur i Indre Troms ble preget av nordavind, fravær av mygg og bitevillig røye. Her er en kort bilderapport og liten videosnutt fra turen. PS: @AK74 du skulle sagt fra at du var på tur så kunne jeg vist deg hvor fisken er... :)

20180702-IMG_3566.jpg

Neste gang Jan Erik,  må jeg få ekspertråd😄

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt en superfin etappe over Hardangervidda og nå er vi klare for en ny etappe etter en rolig hviledag i Rødberg. Sjekk ut et kort innlegg med bilder fra etappen mellom Rjukan og Rødberg i sterk vind over Hardangervidda på bloggen her

20180710_212745.thumb.jpg.bc1f690edf5bb89b3b79945bdd115dd3.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk med meg en venninne, hennes to gutter og en til på tur til en av de flotteste strendene i området denne uken. Vi trosset gråværet og dro av gårde, det lønte seg grovt for vi fikk et flott døgn og knallvær etter hvert. :)  Jeg padlet dit, de gikk kyststi. Alle lå i telt, og hadde bålpizza på menyen. Ungdommen fikk selvsagt ansvaret for bålet, og løste oppgaven med glans. Like artig å kunne gi et klapp på skuldra for bra jobb som å brife med egne bålferdigheter - eller egentlig, kjekkere. Selv om bål er artig. Turrapport i bloggen HER.

IMG_4458.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.