Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Da har jeg omsider fått blogget turen jeg hadde sist helg. Tok med meg Ticket to the moon hengekøya som ble testet for første gang. Kjekk sak, selv om jeg nok kommer til å holde meg til Amok for overnattingsturer. For avslapping og kos på dagsturer er den aldeles utmerket. Årets første lundefugl så jeg også, og mye ørn. Våren er en fin tid, når den omsider kommer. Hele turen finner du HER i bloggen.

P4220056.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I løpet av 2017 har jeg var på veldig mange turer, både i Norge og i utlandet. På de fleste turene har fiskestanga vært med som en viktig del av oppakninga. Har nå laget en video med alle de beste fiske-øyeblikka fra i fjord;) Sjekk ut videoen over, håper den faller i smak:) 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en søndagstur denne helgen også, om enn ikke så lang som den jeg hadde forrige helg. Men jeg fikk med meg en fersking, da er det verdt det uansett. Han kunne nok også padlet lenger, men vi kom litt seint ut fra start, for å si det sånn. Jeg skal nemlig direkte på tur etter jobb i dag, og kommer ikke hjem før i morgen kveld. Onsdag er det grunnkurs direkte etter jobb, torsdag er det torsdagspadling (så klart), og fredag er det grunnkurs igjen - i likhet med søndag. Så det blir en del padling denne uken (hurra!) ligger det an til. 

Men søndagsturen ligger i bloggen HER nå altså. Den gikk fra stranda på Gisløy til Gisløyskaga, fint område. Liker meg her, ikke minst praktisk med et servicehus i starten og slutten av turen. Her kan man faktisk dusje før man drar hjem, om man vil. :)

P4290032.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Natt til første mai var padleklubben på havheng. Grunnet værmeldingen måtte vi endre plan, så jeg var litt spent på hvorvidt det kunne henges der eller vi måtte ta frem telt. Det viste seg å være mye snø, men i tørrdrakter går det rimelig greit å grynne, så kledde vi oss om når vi hadde passert. Imellom trærne var det nemlig snøfritt. :) En grunneier kom og var litt opptatt av at øya var "privat", men syntes det var greit at vi var der etter å ha blitt tilbudt sjokoladekake og hørt at vi hadde søkt ly for været. (Virker som det ofte blir greit bare de får sagt det og man er hyggelig mot dem, ikke setter piggene ut.) Turen ligger nå i bloggen HER for de som vil se.

IMG_3643.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mye tur og blogging her for tiden, supert. Jeg har også blogget del 2 av havhenget, som nå er på plass i bloggen HER. Ble en flott retur på søndag, i knallvær, mens fjellene enda er ganske hvite rundt oss. Fabelaktig. Det kan fort bli flere ganger i dette området.

P5010155.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist onsdag var det onsdagspadling, selv om det egentlig er torsdagspadlinger vi pleier å ha. Ingen av de som har ivret for onsdager kom, det gjorde derimot ei ny dame som ikke hadde padlet på en stund. Flott at hun fikk frisket opp, og lyst til å padle mer igjen. Noen hadde også meldt avbud fordi det regnet en del timer før - hah, det kan de angre. Fantastisk flott lys som fikk fram "lagene" i fjellene (er det sånn fuktighet i lufta gjør?), og ikke en dråpe regn i løpet av turen. Knall. Turen er nå i bloggen HER.

P5090026.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kristi Himmelfartsdag var jeg på tur med fugleforeninga, den lot jeg visst foreløpig være å blogge. Men etter titteturen så møtte jeg et par andre for å padle i fjorden ved siden av, nemlig Djupfjorden. Det var over 20 grader, håper det skjer flere ganger i år... Fjorden var også finere enn jeg husket, har vært der før men det er noen år siden. Selskapet var også trivelig, så totalt sett ble dette en kjempefin dag! En drømmedag, rett og slett. Hele turen i bloggen HER.

P5100087.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tradisjonen tro pakkes fiskestangen på sekken, og kursen settes mot Dividalen når kalenderen viser mai. Her er årets første førerapport fra leting etter isfritt vann i Indre Troms. Helt nede i dalen fant jeg et vann som var 2/3 isfritt, og da endte turen med ørretmiddag i vannkanten. 

20180513-IMG_2621.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bloggen er oppdatert med en veldig kort beretning om kjentmannsposten Øvre Lysedam, som jeg tok en tur bortom dagen før Nasjonaldagen skulle feires. Som ifjor overnattet jeg på Smedmyrkoia fra 16. til 17. Mai. Selve dagen ble feiret på ski, men det kommer det en egen post for. Her kan man altså lese en veldig kort beretning om en dam:

Kjentmannsmerket: Øvre Lysedam

20180516_07_Oevre_Lysedam.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.