Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Lagt ut noen bilder og noen korte tekstsnutter fra helgens to skiturer, som var som dag og natt, og to vidt forskjellige verdener. 

Grått versus blått, da lørdag var trått mens søndag var flott

180325_04_Utsikt_fra_Kikuttoppen.jpg

Med så flott vær bare måtte det bli en 'topptur'. Kikuttopptur. Å se skiløperne gå over Bjørnsjøen var som å se maur på vei til og fra maurtua.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Heriks fremhevet denne emne
Annonse
På 7/31/2016 den 16.54, Kjell Iver skrev:

For å legge innlegg fra "Hvor har du vært på tur tråden" 

Regler: 

  • Skriv gjerne noen korte ord om hva du har skrevet om på hjemmesiden din.
  • Ingen andre kommentarer her - kommenter heller direkte i bloggene.
  • Maks ett bilde - og en lenke til blogginnlegget

 

Minner om reglene for tråden.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kom meg ikke på halvparten så mange/lange turer i påsken som jeg hadde tenkt, men noen har det blitt. Den siste er blogget først, den var nemlig i går. Og det var med to ferskinger, så her er det om å få ut bildene snarest mulig sånn at de får lyst på flere turer. :) Aprilrulle er nå i boks, fikk også øvet på kameratredning. Det er fortsatt ikke noe badetemperatur å skryte av, kan jeg meddele. Resten i bloggen HER nå.

P4010195.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neste tur gikk til lands, eller for såvidt til vanns men det vannet var frossent. Isfiske, med andre ord. Denne gang på jakt etter større fisk, det har jeg sett her før nemlig. Men det er jo ikke dermed sagt at den biter på kroken - det gjorde den for såvidt ikke da jeg så den, så... Hvordan det gikk ligger nå i bloggen HER. 

DSC03111.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også begynt jakten på sjøørreten, stanga var med på siste padletur. Den gikk til Guvåghytta, men første dagen var det litt for mye vind i perioder til at den ble tatt i bruk. Så i denne del 1 av turen gikk det bare i padling, men det var et flott lys så turen var verdt det selv om det ikke ble noe fisking.

Selv om Guvåghytta i 2014 ble stemt fram som Norges vakreste kysthytte, var det lite besøk her i påsken. Det er som det pleier å være, mulig alle tenker at det sikkert er fullt og blir hjemme. Men jeg har sjekket besøksboken flere år, og visste at det er en rolig tid. Dermed ble det en fin tur dit en av de siste dagene i påsken. Resten ser du i bloggen HER.

29872418_1645727078814439_50102650349091

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg hjemme igjen etter over to uker på farta! Første delen av påska var jeg på en hytte midt i Sunnmørsalpene, eller det vil si på toppene rundt hytta;) På bloggen i dag skriver jeg et langt innlegg med mange råkule bilder om turen jeg hadde på dag 5 hvor jeg bestiger Ausekaret på 1202 moh i perfekt påskevær! Siste delen av påska ble dermed brukt på å gå ca. 140 effektive kilometer fra Lindesnes til Evje, Norge på langs er i full gang! Mer om denne ekspedisjonen kommer senere...

DSC_6062.thumb.jpg.8d79efaab27712fb08646ac2edca7fd6.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nå fått den siste påskepadlingen i bloggen. Prøvde meg på sjøørreten igjen, men det var stein dødt. Det har det for såvidt alltid vært, så jeg har mista trua. Men har skjønt at den som får fisk er den som har krok uti, så da prøver jeg innimellom. Så KAN jeg i hvert fall få. Turen ble helt som meldt, ørlite medvind den ene veien, og så motvind i retur. Det er jo helt omvendt, men sånn hadde jeg altså lagt opp turen. Gir ingen ekstrapoeng til meg sjøl for det. Til slutt ringte jeg og ble hentet, men da begynte det å bli sein ettermiddag. Fin tur var det i hvert fall, og det var i grunnen kjekt å endelig bli passelig sliten av en tur igjen. Har blitt mye koseturer den siste tiden. Turberetning i bloggen HER som vanlig.

P3310106.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en fin tur sist helg også, selv om vinteren fortsatt hang i. Neste tur er det forhåpentligvis vår - hvis det blir vår i år. Jeg skulle padle en tur til Godvikbotn, der skulle det befinne seg en gapahuk som jeg gjerne skulle få sett og tatt bilde av. Den viste seg å være riktig så koselig. Underveis fikk jeg riktignok en ubehagelig overraskelse, men det gikk greit likevel, heldigvis. Turen ligger nå i bloggen HER.

P4080025.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått ånden over meg og oppdatert bloggen med 3 innlegg.

Fotointeressen er økende, derfor har jeg bestemt meg for å ha et innlegg med bilder hver måned som oppdateres fortløpende. Her er de to første, Bilder januar - mars og  bilder april.

I tillegg er det et innlegg med tre GoPro - filmer fra påska 😊

E4E0C673-4263-4B46-894A-555B0D74E0D3.thumb.jpeg.d88ff878ed86deea66af716b29050818.jpeg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tur i går! Jeg padlet faktisk rundt Jorda igjen! Ikke den samme som før heller. He he he. Artig. Anyhow, jeg fikk faktisk med meg fem stykker på tur, og vi hadde flatt hav hele turen så det ble kjempefint. To ferskinger klarte å henge med ei drøy mil, det tror jeg ikke de ville trodd på forhånd. Turen finner du HER i bloggen.

P4150048.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turene med fiskestanga blir hyppigere og hyppigere om dagen. Fiskefeberen har våknet. Alle vårtegnene ved fjorden er på plass, og på fredag mellom 11 og 12 kaster den første grove sjøørreten seg over sluken. Garantert. (PS: har også oppdatert med en test av Hilleberg Niak for den som er interessert).

IMG_3822.jpg

  • Liker 8
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter altfor mange timer med redigering er endelig første video fra Sunnmøre ute på blogg og Youtube! Denne gangen går jeg blant annet opp på Aksla utkikkspunkt i Ålesund og tester mine nye truger fra Tubbs. Håper dere vil ta en titt, det setter jeg stor pris på;) Dere finner videoen her: 

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.