Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Jeg har visst også oppdatert bloggen i dag. Jeg kom meg omsider av gårde i går kveld, tror klokken var halv ett før jeg la meg, selv om det var kort å gå fra bilen. Fin plass, furuskog som jeg nok tror jeg drar tilbake til flere ganger. Furuheng i måneskinn - det ble faktisk i lyseste laget når øynene hadde vent seg mørket. Hele turen i bloggen HER.

DSC02962.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heftige diskusjoner, vakker norsk natur og vanvittige opplevelser! Alt dette er pakket sammen i videoen hvor jeg og Simon bakser oss gjennom Telemarks-heiene i løpet av fire intense dager! Vi går på ski, truger, fisker på isen etter ørret og sover ute i et tosifret antall minusgrader! Bli med oss på eventyret og se videoen under:)

Abonner også gjerne på Youtube-kanalen min her!

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble tur på søndag også, denne gangen i kajakken. Fantastisk flott vinterdag, helt herlig. Selv om det var kaldt, kom det ikke mindre enn to stykker til, på "vinterpadling intro" som klubben inviterte til. (Forrige gang kom ingen flere enn meg, så jeg er storfornøyd med to stykker, særlig på en kald dag.) Begge to med flunke ny kajakk og dermed breeede smil, like artig hver gang. :) Turen er nå i bloggen HER med flere bilder. 

P3042945.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NYTT INNLEGG! Jeg skriver om den flotte turen jeg hadde opp på Hegnenuten med utgangspunkt fra Gautefall. Dette er en ganske enkel, men samtidig veldig fin tur for alle, anbefales! Sjekk ut innlegget på bloggen med bilder her! Jeg kunne ihvertfall ikke klage på været denne gangen!

DSC_5595.thumb.jpg.f9cad7d7ce216dbfc5200b9d13cde213.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Miamaria skrev:

Er det ipaden min som er idiot? Når jeg trykker på linken til innlegge kommer jeg bare hit.

 

9 timer siden, Memento mori skrev:

Nei!, det er lagt inn feil.

Sorry, la inn feil link. Har ikke skjedd før... Skal være fikset nåthumbs up sign

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste dagen i vinterferien reiste jeg til Treungen i sør-enden av det massive Nisservannet for å bestige Skuggnatten. Pappa var med som både turkompis og fotograf. Forholdene var perfekte, helt urørt og dyp pudder-snø! Les og se bilder fra den tunge, men actionfulle turen på bloggen her! Det er ikke alltid like lett å filme seg selv mens man suser ned fjellsiden og prøver å unngå å treffe trærne...

 

DSC_5703.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minner om at kommentarer legges rett på den aktuelle bloggen ikke i denne tråden: 
Regler: 

  • Skriv gjerne noen korte ord om hva du har skrevet om på hjemmesiden din.
  • Ingen andre kommentarer her - kommenter heller direkte i bloggene.
  • Maks ett bilde - og en lenke til blogginnlegget

 

  • Liker 2
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

C64ADDD2-82CD-45F5-95A4-DCCD95883DBA.thumb.jpeg.ba8c3c2b3b499bf905839818642e7919.jpeg

Drømmedag på turskøyter☀️ Franklin i Rollers hadde lagt ut en invitasjon til nybegynnertur på skøyter på Tyrifjorden. Det kom nesten 40 stk, og ble heftig til å være en nybegynnertur. Etter fellesturen gikk Karianne, Nils og My oss en tur mot Bønsnes. Dette var årets flotteste tur med skøyter selv om sesongen ikke er over enda.

Bilder er tatt av Karianne Mortensen, Nils M. Huseby og meg selv.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har blogget Vinterpadletreffet, da vi fikk skikkelig vintervær. Dag 1 var det iskaldt, skikkelig skikkelig iskaldt. Men det var sol og veldig fint å være ute hvis man bare hadde nok klær på. Fingrene mest utsatt, så det ble ikke tatt kjempemange bilder. Oppfrisking av kart, kompass og navigasjon var vedig kjekt å få, både med teori og praksis. Skal prøve å skjerpe meg på turer framover... (Tenkt det før ja.) Innlegget ligger i bloggen HER.

P3090005.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag 2 på Vinterpadletreffet var det straumpadling på plakaten. Ikke så langt å padle, men flott vintervær og omgivelsene er fine i Hestfjorden. Det er også greit å få frisket opp straumpadling, for jeg treffer ikke ofte på det når jeg padler hjemme og dermed blir det desto eklere når jeg gjør det. Har jeg det friskt i minnet, så går det mye greiere. Nå var det ikke allverdens styrke på straumen denne dagen, men likevel. Ulykkeshåndtering teori var også interessant, inkludert oppfriskning av HLR. Det også er nok veldig greit å ha øvd på for ikke lenge siden, dersom man først får bruk for det en gang. Dag 2 finnes i bloggen HER.

P3100086.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag 3 på Vinterpadletreffet, ulykkeshåndtering i praksis. Gøy og lærerikt, og padling innimellom for å holde varmen. En god øvelse også på det siste, for det blir fort kjølig på land når man er kledt for padling. På Offersøy er det jo også fint selv om man ikke padler langt, så det ble en fin tur i tillegg til alt vi lærte. Dag 3 på treffet finner du HER i bloggen.

P3110209.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kun 3 dager igjen! Starter å gå fra Lindesnes på Onsdag. Har nå skrevet et nytt innlegg på bloggen hvor jeg forteller litt om hvordan ideen om å gå Norge på langs oppsto og litt om planlegging og rute. Les innlegget her;) 

Har allerede startet påska med noen flotte dager på Sunnmøre!

DSC_5963.thumb.jpg.4b72dcd8555ab9fc1eb40e619f8bea70.jpg

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir artig å følge deg Norge på Langs, Isak. Håper dere får en flott tur uten uhell og sånt å slite med. :)

Her har jeg vært en tur på isfiske igjen. Denne gang med levende maggot. Det ble faktisk fisk! Ganske artig, selv om isen var så tjukk at det var håpløst å se noe som helst nedi hullene. Mer om turen i bloggen så klart, HER.

DSC03039.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.