Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse
1 time siden, Isak Knutsen skrev:

For et par uker siden hadde jeg en iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Gradestokken viste -25 på det kaldeste! Jeg fikk testet vintersoveposen Viking Warmpeace 1200 til sine ytterste grenser! Se video fra turen under:

 

Fin video Isak :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny tur til fots! Samme start som sist, men denne gang hadde jeg pakket lettere sekk (dog hadde jeg ikke trengt termos med varmt vann når jeg uansett glemte noe å ha oppi vannet) så nå gikk turen helt opp på Strandheia. Heldigvis visste jeg ingenting om at den var 647 meter høy, ellers hadde jeg sikkert gitt opp denne gangen også. Men jeg trodde den var rundt fire hundre eller no sånt, og det burde jo være overkommelig selv om formen ikke er allverdens. Nuvel, jeg klarte faktisk og nå igjen og gå forbi noen også, det var jo rene lykken! Da har jeg ikke dårligst form i hele verden! (Ikke var de hundre år heller.) Anyhow, turrapport og flere bilder er nå HER i bloggen.

Vedlagt bevis på at jeg bar en STANG med helt opp for å ta dette ene bildet (jepp, ren idioti!):

DSC01467.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå sovet nesten 100 netter på liggeunderlaget Synmat fra Exped, super fornøyd! Har også testet Chair kit, som er et trekk man kan tre over dette underlaget for å gjøre det om til en vanvittig komfortabel stol. Er ikke sponset når jeg anbefaler dette produktet på et sterkeste! Sjekk full video hvor jeg kort viser begge disse produktene på Youtube-kanalen min her:

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for mange inspirerende og spennende blogger! Jeg ligger enda litt bakpå iforhold til mange av dere, men har et skikkelig prosjekt gående nå. Meg og en kompis ble fedre samtidig, og bestemte oss raskt for å bli tryggere på fjellet for å kunne gi våre døtre den "friluftsoppveksten" vi ønsket. I samme slengen utnyttet vi muligheten til å lage en liten blogg ut av det. Setter selvsagt pris på alt av tilbakemeldinger, tips og råd!

FjellfedreTrans700web.png.6aa7ce711793d406a917d24a13a4642b.png
www.fjellfedre.no

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I høst dro jeg og en hel gjeng med andre ungdommer opp til Evje hvor vi hadde en råkul action-dag! Vi raftet ned store stryk og terreng-syklet på flotte stier. Har nå klippet sammen en video fra denne turen som du kan sjekke ut på Youtube-kanalen min her: 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi oi, her har jeg visst glemt å poste noen turer. Det første var padletur til Kringelskjæret og Fiskholmen forrige helg, ser det ut for. Det var en kjølig tur, men jeg fikk også øvet på februarrulla og å løpe av gårde for å rekke selvutløseren. Fin tur i nabolaget, og en ny 10 på skjæret-post kunne krysses av for. Innlegg i bloggen HER.

P2110023.jpg

 

Jeg har også blogget en tur jeg gikk på Taen en helg det var svinkaldt, like etter at sola kom tilbake. Kombinasjonen vind og kaldt gjorde at jeg ikke padlet, selv om det var ellers morsomme forhold på havet. Men det var fint på land også, og himmelen var jo direkte himmelsk denne dagen. Bilder i bloggen HER.
IMG_2586.jpg

 

Den siste turen jeg har blogget var også ganske kort, men nå sist helg. Det var min tur å mate fuglene på fuglehytta, så jeg spaserte dit på lørdag. Fin tur, burde gå dit oftere egentlig. Bilder i bloggen HER.
DSC02913.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått søndagsturen også på plass i bloggen. Det var en strålende fin tur på en flott vinterdag, med mye fugl underveis. Manglet bare en oter, egentlig. Etter turen fikk jeg også sjekket et område jeg har vurdert for pulktur med hengekøye, det så bra ut. Litt lite snø, men ellers bra. Mulig det er akkurat nok - i så fall kommer det forhåpentligvis et innlegg om en sånn tur om ikke alt for lenge. ;) Søndagens tur ligger nå HER.

P2180073.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en skikkelig villmarkstur med kompisen min Simon gjennom Telemarks-heiene i HØY snø med pulk og godt humør!  Turen varte i fire dager og jeg hadde på forhånd laget en rute som viste seg å være altfor ambisiøs! Ta gjerne en titt, fikk knipset mange gøyale bilder på veien;)

DSC_5563.thumb.jpg.49f07129b3da0899dbb37f7a2f10e31b.jpg 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På besøk i Sjøormens rike i helgen og da ble det en skitur under tykke lag med skyer. Selv om det ikke var mye farger å spore var det vakkert. Bloggen har blitt oppdatert med bilder og en vaklende video. Og elg, men ikke i solnedgang.

180224_Seljord_skitur_12.jpg

Fjellsidene til Skorve strekker seg oppover og forsvinner inn i skylaget.

På skitur i sjøormens rike

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.