Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Det har blitt noen turer i det siste, og på bloggen har det havnet to toppturer til Urfjellet i Fræna (utenfor Molde). En topptur i strålende sol og en bonustopptur i skikkelig gråvær. (Og så har jeg spikket litt på nettsiden, for å lage en ny forside jeg håper gjør det lettere å finne gamle godbiter).

20171130-G0020407.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har kommet meg til enden av The Ridgeway, men resten av dagen ble en slags epilog til vandringen, hvor jeg gikk til Aldbury. Ikke en så lang tur, men når man fikk oppleve en nydelig trippel regnbue underveis, så ble det en fin opplevelse.

TheRidgeway_Epilogue_06_Pitstone_Windmil

Pitstone Windmill utenfor Ivinghoe, med Ivinghoe Beacon (slutten på The Ridgeway) der regnbuen ender.

(The Ridgeway) Epilog: Ivinghoe Beacon - Aldbury

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble ikke pulktesting denne helgen, til tross for at alt var pakket i bilen og klart. Jeg hadde glemt utebuksa hjemme, og da jeg sjekket om det var brøytet der jeg skulle parkere, så var det heller ikke det. Da ble det langt å gå i bare stilongs, så det får bli en annen helg. Men jeg kom meg en tur ut i kajakken i dag, om ikke annet. En flott tur ble det også, fine farger på himmelen nå om ikke skyene tetter helt igjen. Flere bilder i bloggen HER.

PC100124.jpg

  • Liker 5
  • Hehe 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny video på kanalen! Denne gangen fra turen jeg var på i sunnmørsalpene hvor jeg blant annet besteg Slogen, den råeste toppturen jeg noen gang har vært på! Anbefaler sterkt å ta en titt på denne videoen, muligens min favoritt så-langt!

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har pulken vært ute på sin første testtur. Det ble med truger på føttene for min del, ettersom jeg hadde glemt fellene til ski. Det gikk i grunnen fint. Været var ikke sånn som jeg hadde planlagt, vinterværet med stjernehimmel og nordlys skulle egentlig vare minst et døgn til, men isteden fikk jeg ganske varm nedbør. Resten i bloggen HER.

171217-MLE_4037.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vi er i de aller siste dagene i 2017, og for meg har dette året vært helt supert! Har på følelsen av at mange andre har i forumet også har fått mange turopplevelser dette året. Jeg har vært på turer både i Norge og i utlandet, og har nå laget en kort video med høydepunkter. Har aldri brukt så mye tid på å redigere en video før, håper dere liker den:) Se videoen her:

 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, Jan Erik Hansen skrev:

På årets siste dag ønsker jeg alle på Fjellforum et riktig godt nytt år. Ønsker alle mange spennende turer i det nye året, og håper å treffe mange av dere ute på fjellet i 2018!

Bloggåret avsluttes med en bildekavalkade fra turåret 2017, og et innlegg med 10 utstyrsfavoritter fra året

20070617-0334.jpg

Fantastisk innlegg og takk for veldig konkrete tips :-) Fare for at jeg ryker meg på en fiskestang smell etter det innlegget der. Må bare berømme deg for bloggen din, setter pris på jobben du legger i den :-) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var 2017 over, og vi siger inn i et nytt år! Jeg er veldig fornøyd med alle turene og opplevelsene 2017 har inneholdt og håper selvfølgelig på mange flere eventyr i 2018.

På bloggen i dag tar jeg et tilbakeblikk på året som har vært og deler noen turplaner for 2018! Mye spennende i vente! 

Mykland_feb17b.thumb.jpg.647300300755adcb03682ddd4bad6ec9.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ups, skulle oppdatere med dagens tur, men ser at forrige tur heller ikke er lagt ut ennå. Så da får det bli to denne gangen. Romjulspadling engasjerte ikke så mange, men Trude og jeg fikk en fin tur rundt Børøya i herlig (men kaldt!) vintervær 4. juledag. Det ble årets siste tur for min del, og årets siste innlegg i bloggen som ligger HER.
PC280071.jpg

I dag var det litt færre minusgrader, selv om det fortsatt var på den siden av nullen. Men så lenge det ligger i nærheten av null går det greit, så jeg tok en tur utpå i dag. Det ble en tur full av fugle- og dyreliv, jevnt hele turen. Det er kanskje det jeg setter aller størst pris på med vinterpadling, at man for eksempel så ofte treffer på oter. (Hvor er den om sommeren?)
Denne turen er også kommet i bloggen allerede, du finner den HER.

Skjermbilde-2018-01-01-kl.-16_13_17.jpg.db539e5c8b17acce0da35503054451d9.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, Nordhauk skrev:

Frøken Nordover og undertegnede valgte nyttårsfeiring med en kombinert telt og hyttetur i indre Troms.

DSC01842.JPG

Ikke lenge siden jeg var innom bloggen deres og sjekket etter nye innlegg, lurte på om dere var blitt uforlikt og ikke på tur sammen mer. :) Flott blogging igjen, godt å se liv i den bloggen ennå. :D Godt nytt år! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrige helg hadde jeg en iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Gradestokken viste -20 på det kaldeste! Jeg fikk testet vintersoveposen Viking Warmpeace 1200 til sine ytterste grenser!  Harejakt i eventyrlig vinterlandskap var en fin start på det kommende tur-året!DSC_5310.thumb.jpg.43e1bf9c5d0fe530d2225621f275a433.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde jeg en flott tur. Skulle bare en rask tur for å se om jeg fant sola. Ho dukka såvidt opp, det samme gjorde alkekongen. Rulla fikk jeg også. (Begredelige greier, men kom nå opp til slutt. Bare en småherpa skulder i forsøket...) Flere bilder og filmsnutt i bloggen HER.

P1130047.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver å være litt nyttig i år, så når en leser spurte hva jeg gjør for å holde sko tørre og varme mens jeg er i teltet på vinterturer måtte jeg skrive ned noen triks. Mine ikke så veldig avanserte tips ligger på bloggen.

20180109-IMG_9952.jpg

Endret av Jan Erik Hansen
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I påvente av tur har jeg blogget en kul greie jeg noen ganger finner på tur. Sånt synes jeg krydrer turene litt, og det var veldig spennende de første gangene jeg fant den, og lurte på hva i alle dager dette kunne være for noe. Navnet dødmannshånd slo godt an. HER i bloggen.

P4270103.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var på en liten tur i helga - til fots, faktisk. Den er nå kommet i bloggen. Det ble så pass tungt etter hvert, at jeg måtte måle vekta på sekken da jeg kom hjem. 8,5 kilo. Det var slett ikke nødvendig på en par timers tur... Nuvel, jeg kom meg ut, og selv om jeg snudde lenge før toppen så ble det jo bra effektivt med litt unødig vekt. (Som om jeg stopper og knøvler speilreflekskameraet opp av sekken i ti-femten minusgrader. Fjottkjerring.) Nuvel, turen kan ses HER i bloggen.

DSC01366.jpg

(Om noen stusser på rotet i bildet, så er det bare jeg som har prøvd meg på en såkalt innramming...)

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.