Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

«Pass på! Her har man ikke råd til å trø feil! Hvis man faller ned til høyre eller venstre blir man flat som en pannekake!» 

Endelig tar jeg turen til en av sunnmørsalpenes råeste topper - Slogen 1564moh! Les litt tekst og se noen luftige bilder på bloggen her!

DSC_4577.jpg1.thumb.jpg.ff950c7e3b3241d83d8ae6c11f6f46b6.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har visst glemt å poste del 2 av surfesamlingen, men den er altså blogget HER. Det ble mer turpadling enn surf og bølger på søndag, egentlig helt greit når det er knallvær. Bare å nyte dagen.
IMG_1123.jpg


Så har jeg nå blogget padletur i solnedgang forrige fredag, den var kjempefin. Så fint var det at jeg ikke kjørte hjem etterpå, men overnattet i hammocken i området, fordi det var så flott kvel. Det angret jeg ikke på. Det innlegget ligger HER i bloggen
IMG_1221.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På bloggen kan du lese og se mange bilder fra det herlige men kjølige hengekøye - døgnet i øvre Birtedalen i Telemark. Har fått i jobb fra Fjellsport.no å teste ut hengekøyen Draumer 3.0 fra Amok. Bilde fra forrige tur i sunnmørsalpene:

DSC_4468.thumb.jpg.447ed37c317ab940e82e51c35991bb67.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nydelig tur forrige helg, med tre karer på tur. En flott høstpadling i Efjord, et terreng litt uvant det jeg er vant med. Annen type fjell, og en del furuskog. Supert med litt variasjon. I tillegg var det trivelig selskap, søndag fikk vi til og med se den flunke nye - i hvert fall nyfunnet - helleristningen. Men det blir ikke før i neste innlegg. Dette første fra lørdagen, finner du HER i bloggen.

PA070058.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Anund Wigen skrev:

Er det Spectre støvlene du kjøpte? Hvordan synes du de er?. Er på jakt etter nye toppturstøvler. Flotte bilder forresten, som alltid!

Er Spectre 2.0 ja. Har bare hatt en tur med støvlene. Kjørte med Line Prophet 115 (2,5 kg/stk) og skoene var stive nok for det lille jeg kunne dra på i en ikke for bratt fjellside. Noen små lufteturer, men ikke mer. Betraktelig mer stabile enn f.eks. TLT 7, som svikter litt i skaftet når en trykker på. Så langt en OK sko. Greie å gå med for sko i denne klassen. Enkelt å komme inn og ut, og lett å justere stramming på skoene. Savner mulighet for å kunne justere forward lean (greit på en topptur, men er fint å kunne stille om til mindre vinkel ved lange traverser eller om en skal innom en T-krok). 

Valget var ut fra at de var akseptabelt breie rett bak lilletåa for min fot. Fortsatt litt smale, men får vel tilpasset de litt bedre etterhvert som jeg kjenner hvor "skoen trykker". 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobbhelg, men jeg kom meg ut en tur på lørdag, da all jobbingen ble plassert på søndag. Et herlig vær og flott solnedgang, men nå begynner det virkelig å nærme seg vinter. Fjelltoppene er hvite, og marka er full av rim om morgenen også i lavlandet. *Hutre* Her var det bare å ta fram et ekstra lag ull, det blir nok det nå framover. Samtidig fikk jeg testet den nye fiskesnella, som heldigvis fungerte aldeles utmerket. Resten finner du i bloggen HER

PA210219.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har testet ut hengekøya Draumr 3.0 fra Amok for Fjellsport.no flere flotte plasser i Norge, blant annet i Sunnmørsalpene, indre Telemark (sør for Hardangervidda) og i den nye Raet nasjonalpark nede på Sørlandet ved kysten. Har laget en kort video om nettopp denne hengekøya som du kan se på Fjellsport sin facebookside her! Eller nedenfor:)  

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.