Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Mellom turer i august har det også blitt tid til litt jobb som instruktør og aktivitetsleder. Ikke ofte jeg skriver om jobb på bloggen, men denne gangen har jeg publisert noen bilder og litt tekst fra noen fine kanoturer på Målselva og litt andre aktiviteter. På jobb som friluftslivsveileder kan lese på Tursiden.net

IMG_2057.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er en god stund siden jeg kom hjem fra telttur i Botswana i Afrika, men har fortsatt ikke skrevet om alt sammen. På bloggen i dag skriver jeg om andre delen av turen, hvor jeg ser på flere tusen år gamle helleristninger, bestiger en av få topper i landet og ser turens første Leopard! 

DSC_3572.thumb.jpg.b0fa62454ffcd3f53493aefab329df95.jpg

På dette bildet har disse Impalane sett noe som lurer i buskene, kanskje Leopard?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, whistler skrev:

Ligger litt etter, men forrige helgs skautur sammen med @Tor-Erik-L-77 er nå ute på bloggen. Det ble en flott tur på gamle trakter med tyribål, fine topper, multer og litt tvilsom drikke. :-)

IMG_5946.thumb.jpg.ea43a813c30639961838a790f7987bbf.jpgIMG_5967.thumb.jpg.576ebbd6eb245d260f793fdd0552c309.jpg

IMG_5960.thumb.jpg.a4ac270e8af49e68d7d661f85ca7899d.jpg

Klikk her for å lese :-)

takk for tipset... tror jeg må lande på en slik tarp (medium) fra Bergans selv, da jeg syns Helsport sin er latterlig dyr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I sommer fortsatte jeg videre på Massiv fra Finse, første dag på denne siden av Massiv gikk til Geitryggvatnet i ett ganske så grått vær, turen var likevel fin og jeg fikk meg en liten varm pause inne i Klemsbu der en gjeng med utlendinger som jobber på Finse 1222 skulle overnatte:

Massiv_Day08_07_Sankt_Paal.jpg

Utsikt fra Sankt Pål ned mot Klemsbu og videre over mot Hardangerjøkulen.

(Massiv) Dag 8: Finse - Geitryggvatnet

Andre dag (eller niende alt ettersom) ble en våt, sur og kald tur til Iungsdalshytta, planen var ikke å gå dit, men det dårlige været og det faktum at jeg kom tidligere til mitt planlagte teltsted ved Austre Volavatnet gjorde at det ble en overnatting på hytte istedet:

Massiv_Day09_08_Eye_of_the_storm.jpg

Mørke skyer over Iungsdalen.

(Massiv) Dag 9: Geitryggvatnet - Iungsdalshytta

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det mange fine innlegg og blogger :-) Her skal jeg absolutt ta turen innom oftere og lese alle de fine turbeskrivelsene.

Vi er en familie på fire, med to barn på 7 og 3 år. Vi er glad i å være på tur. I sommer padlet vi Nordmarka på langs. Det var en tur vi vil huske for resten av livet. Turen krevde sin innsats av både barn og voksne, men mest av alt opplevde vi samhold og glede over være ute i den flotte naturen. Barn er absolutt ingen begrensning for friluftslivet, de gjør det bare enda mer spennende og innholdsrikt.

Om noen har lyst å lese om turen må dere gjerne ta en tur innom bloggen vår: http://markablogg.blogspot.no/2017/08/kanotur-med-barn-nordmarka-pa-langs.html

 

Følg oss på facebook her: https://www.facebook.com/markaglede/

Følg oss på Instagram her: https://www.instagram.com/markaglede/

IMG_7098 Bæring fra Finntjern til Aklangen (27).JPG

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 31.7.2016 den 16.54, Kjell Iver skrev:

For å legge innlegg fra "Hvor har du vært på tur tråden" 

Regler: 

  • Skriv gjerne noen korte ord om hva du har skrevet om på hjemmesiden din.
  • Ingen andre kommentarer her - kommenter heller direkte i bloggene.
  • Maks ett bilde - og en lenke til blogginnlegget

 

Denne tråden er helt super å følge og bruker den mye selv også, men kan være greit å minne om reglene Kjell Iver har satt for tråden i aller første innlegg.

En påminnelse til oss alle.

:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ups, jeg hadde visst glemt å dele turen til Åsand med dere, den er blogget for noen dager siden. Det var en virkelig flott tur, deler av den kan også greit gjøres til fots langs Kyststien. Anbefales absolutt, om noen skulle ta turen til området. Rapporten ligger HER i bloggen.

P7290064.jpg

Så har jeg nå også blogget turen vi hadde i nydelig ettermiddags- og kveldslys sist torsdag. En av deltakerne hadde hittil beste unnskyldning for å være for sein. Den og bilder fra turen finner dere HER i bloggen.

P8240026.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra Iungsdalshytta endte jeg opp med å gå til Breistølen på min tiende etappe av Massiv. En fin tur over fjellet, til tross for en lang strekning på våt ur i regn. Regnet og de mørke skyene førte uansett med seg noen fantastiske kontraster i fjellheimen. 

Massiv_Day10_06_Oevre_Bjordalsvatnet.jpg

Kontrastfullt over Øvre Bjordalsvatnet.

(Massiv) Dag 10: Iungsdalshytta - Breistølen

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har akkurat kommet hjem fra en fantastisk klassetur på Hardangervidda sørvest! Dette er en tradisjon skolen jeg går på har, faktisk så er det 40 års jubileum i år! Hele klassen på 20 stykk sov på DNT-hytter i en skoleuke!

Nå kan du lese å se bilder fra turen på bloggen!

20170821_172253.thumb.jpg.18363f14f94fba84838938947a1f229a.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra Breistølen går Massiv videre til Sulebu, en hyggelig hytte, men jeg gikk litt videre å fant meg en teltplass ved Nedre Skavlegiltjernet. Som igår klarte ikke været helt å bestemme seg for hva det skulle bli, så det skiftet hele dagen. En fin dag, men ikke den som utpreget seg mest på turen. Jeg fikk også mulighet til å 'syte' litt over at ruten først ville ha meg til å vade over elven nedenfor Masseringstjørni, for så å ville ha meg til å vade tilbake over elven rett ovenfor vannet igjen (til samme side som jeg kom fra).

Massiv_Day11_09_View_before_Sulebu.jpg

Utsikt fra en liten topp uten navn rett før Sulebu.

(Massiv) Dag 11: Breistølen - Nedre Skavlegiltjernet

Endret av TarjeiSkrede
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første dag på turen hvor det ikke kom noe regn mens jeg brukte beina til å forflytte meg fra et sted til annet, det kom såklart om kvelden når jeg var ferdig. Ikke en dag uten regn på denne turen, men heldigvis uten noen dråper på ferden fra Nedre Skavlegiltjernet til Slettningsbu. Etter de to lange og harde dagene tidligere så jeg behovet for å roe meg ned og gikk derfor en vesentlig roligere dag denne gangen, kanskje litt for rolig. Oppholdet på Slettningsbu gjorde at jeg fikk vasket noe klær og spist yndlingsretten min av det man finner på proviantlageret på en DNT-hytte, bacalao.

Massiv_Day12_08_Peaks_of_Jotunheimen.jpg

Flott utsikt over toppene til Jotunheimen fra passet ovenfor Øvre Årdalsvatnet, med Slettningsbu på andre sidene. Skyene kutter av toppene på fjellene i horisonten.

(Massiv) Dag 12: Nedre Skavlegiltjernet - Slettningsbu

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Massiv nærmer seg hjertet av Jotunheimen med stormfart, ihvertfall med mørke skyer som inneholder sporadiske regnskurer. På den trettende dagen (eller den sjette alt ettersom) gikk jeg fra Slettningsbu til Fondsbu, hvor jeg tok meg en lengre pause før jeg fortsatte videre til Sløtatjernet hvor jeg slo opp teltet. Ikke den mest spennende dagen, hvor det gikk litt tid gjennom et hyttefelt og langs Tyin på en fryktelig våt og myrete sti. Turen forbi Trollsjøen (bildet nedenfor) var dermed fin. Og nå venter Jotunheimen...

Massiv_Day13_04_Overlooking_Trollsjoeen.

På vei ned til Trollsjøen.

(Massiv) Dag 13: Slettningsbu - Sløtatjernet

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.