Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Bloggen har begynt å bli oppdatert med historiene fra høstens langtur i Spania, hvor jeg gikk GR1 Sendero Historico fra Picos de Europa til Middelhavet. Det vil komme en egen turrapport for vandringen. Sist ute var dag tre på turen:

GR1_Day03_04_Pena_Espiguete.jpg

Peña Espigüete.

http://tarjeiskrede.blogspot.no/2016/09/besande-col-alto-de-la-varga.html

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har vært på en flott topptur i dag til Høgknatten som ligger like ved Dølemo i Åmli. Turen er estimert som en seks timers tur og er 18 kilometer. Les rapport og se bilder fra den flotte opplevelsen i det fine været på bloggen min her!

på toppen.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har skrevet litt om det å plukke søppel når en er ute på tur, vi er nemlig veldig opptatt av sporløs ferdsel.Oppfordrer også andre til å tenkte slik, jeg er til tider litt sjokkert når vi finner så mye søppel på turene våre! Les innlegget vårt her; https://grensedager.wordpress.com/2016/11/15/sporlos-ferdsel-soppel-i-naturen/

wp-1467143301739.jpg

 
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble regelrett lurt med ut på padletur i minusgrader i går. Det var kjekt. I dag ble jeg lurt av et OBS-varsel som indikerte at det var allverdens gode unnskyldninger for å drive med innesysler. Det slo på ingen måte til, men innedag ble det likevel. Men da får man jo blogget, oppdatert seg på andre blogger og sånt. Minusgraderturen i bloggen HER.

PC030025.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter travle uker på skolen med mye prøver har jeg endelig leksefri og juleferien er like rundt hjørnet. Dagene er korte nå, men jeg gledet meg til å gå med sekk på fjellet og få en lang kveld foran bålet. Har enda ikke kjøpt meg truger, og var derfor usikker på om det var greit å gå på fjellet med fjellsko i 5-600 moh (har noen tips til truger, så er det bare å si ifra). Denne gangen var planen å gå fra Gautefall turisthotell og opp i heiene innover mot Kyrkjebygdheia.

Les rapport fra turen her 

                           glattisen.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmesiden har nå fått et helt nytt design, laget av webdesignere. Det handler om tur og natur, den er en hjelp i utstyrsjungelen, en innføring i turlivet og om friluftsliv og miljø. Den egner seg spesielt til nybegynnere i friluftsliv. Men også erfarne friluftsfolk finner rett som det er noen tips her.

Et hovedpoeng med hjemmesiden, er at det går an å nyte naturen uten dyrt turutstyr. Vi ser derfor nærmere på kunsten med å være ute i seg selv. Selve grunnlaget for all uteaktivitet.

Lær kart om kompass på en enkel måte, bålfyring, påkledning, hensyn i naturen og mye, mye annet. Hjemmesiden har også en godt oppdatert blogg.

friute-forside.jpg

 

barn-og-kjelke-pexels-photo-132677-1.jpg

 

IMG_1236.jpg

 

ro-IMG_1755.jpg

Endret av friute.no
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.