Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Ser jeg har glemt å legge ut siste bloggen, som er en kort tur Stø–Skipssanden. Men en herlig sensommerkveld med alskens farger, og morran var heller ikke så verst. Alle bildene i bloggen HER. Vanskelig å velge ut bare ett som smakebit her, men vi får prøve med dette:

P8190018.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå er også del 1 av turen lørdag kommet i bloggen. Ble det Anda fyr? Ja, det ble det faktisk. Den har stått på lista i mange år, endelig klaffet det med å komme seg dit. (Det er ikke et sted jeg padler alene til.) Hele innlegget er i bloggen HER.

IMG_1179.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en liten tur sist søndag. Været var veldig varierende, men da er det i grunnen deilig å ha kommet seg ut. Det var jo bare å sitte i fjellduken og kose seg mens elingen gikk forbi. Blått telt er kult, oppdaget vi. Bildene ser du i bloggen HER.

P9040055.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

                             Topptur og fisking i Fyresdal

Etter en travel uke på skolen er det alltid godt å komme seg til fjells! Denne helgen gikk turen til et av Fyresdals høyeste fjellpartier.

Les rapporten her!

snart oppe på toppen igjen.jpg

Du kan også leste andre rapporter fra samme området her!

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kort helgetur på Skrim med Tintin

Fredag 9. September hadde jeg tatt meg fri for å dra på tur alene. Bare Tintin og jeg på en skikkelig kosetur. Eneste plan var å gå noen kilometer for å komme litt bort fra det meste trafikerte området. Utrolig deilig å kunne reise ut fredags morgen og komme frem midt på dagen i stedet for å etablere leir i mørket. Jeg reiste opp til parkeringen på Omholt og rundt halv elleve var jeg i gang.

Klikk her for å lese hele innlegget på bloggen!
IMG_4638.jpg

Klikk her for å lese hele innlegget på bloggen!

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det melder drittvær ute (foreløpig stille før eventuell storm) så har jeg postet del 2 av turen til Anda fyr i strålende vær for få uker siden. Sånn til trøst, antagelig. Det ligger i hvert fall HER i bloggen for de som vil se. Fisk ble det også – på sitt vis.

P8200249.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enkelte fiskeopplevelser er lettere å huske enn andre. Som en tur i indre-troms, der målet for "Storfiskens år" ble nådd, og fiskestanga knakk etter å ha fått kjørt seg med 12 storrøyer i løpet av en drøy time: http://www.tursiden.net/2016/09/rypejakt-og-kanibalroye/ . 

20160910-IMG_5414.jpg

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott blogg du har. Jeg har også oppdatert min med nytt innlegg, det ligger her. Noen måneder siden jeg var ajour med blogginga nå, men det kommer seg. Nyksund–Stø er en flott padletur, særlig med innlagt restaurantbesøk. Sånt kan man unne seg på tur, fra tid til annen. Artig å padle Dronningruta, men en dag skal jeg nok gå den også.

G0058133.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrev om noe utstyr i dag, det skal sies at det gikk litt for i svingene når jeg monterte stolen. Hvis du går inn på bloggen min så kan du se om du ser feilen på de nederste bildene i innlegget. 

Har du noen gang tenkt at du begynner å bli for gammel til å dra på tur? Ryggen verker når man sover, og det er alt for hardt å bare sitte rett på fjellet eller på en stokk rundt bålet om kvelden. Da har jeg et tips til deg!

Les innlegget her!

20160917_120251.jpg

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrige helgs lørdagstur er kommet i bloggen, nå tror jeg jammen sprelle meg at jeg er ajour. Hvis ikke har ett eller annet gått helt i glemmeboka, da var det kanskje ikke verdt å skrive så mye om uansett… Får vi tro. Sist helg planla jeg egentlig å shine hus og slike kjedelige ting, men så våknet jeg til blå himmel! Det var bare å røske med seg utstyret og komme seg av gårde på tur. Rakk ikke få med noen, så den ble solo på yttersida, men i det været var ikke det noe problem. Det er bare deilig når det blir så flott, bølgebrus og helt alene i verden, nesten. Man tror i hvert fall det. :) Hele turen i bloggen her.

P9100055.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.