Gå til innhold
UtsiktToppen

Rondane National Park Hut-Hut trenger råd

Anbefalte innlegg

Hei eg dreiv akkurat og leste om Rondane National Park i the lonely planet jeg synes det virker spenndende og dra fra hut-hut. Jeg har reist fra hut-hut før mange år siden men dette er første gongen jeg tenker og gjere det aleine. Eg tenkte og være vekke for rundt 3 veker eg trenger ikkje nødvendigvis ligge I hut eg skal ta med telt og.

Eg lurte på også ein ting det og sende utstyr fra post til post som mange gjer når det er snakk om lange avstander som denne turen. https://en.wikipedia.org/wiki/Nordkalottruta Korleis fungerer det?

Jeg har lest rundt på nette om forsjellige turer rundt I Rondane men finner ikkje heilt den løypa jeg er ute etter, ein ting som kunne våre greit er løyper vår det er mindre turister. Eg er og åpen og til nye forslag om andre lange tur plasser i landet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Å send ting forut kan du gjøre ved å sende poste restante til et postkontor. Normalt tar de vare på pakken i 2 uker. I juli 4 uker.

Du kan også informere hos turisthytter, bensinstasjoner og lokalbutikker om du kan sende en pakke til dem med ditt navn på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.