Gå til innhold
  • Bli medlem

Røverkjøp og gode tilbud


Fimax

Anbefalte innlegg

Annonse

Vet ikke om det gjelder alle Sport 1-butikker, men på CC Stadion, Hamar selger de Bergans Helium 55L til kr 999.- (1700.-) 

 

PS: Ifølge Storgata 22 i Oslo er den på kampanje nå :) Herremodellen er for personstørrelse 160-190 cm. Også tilbud dame.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Massdrop er en "nettside for entusiaster", hvor man går sammen om å sende store bestillinger til produsent for å få sterkt rabatterte priser. De har egne underfora for f.eks. hifi-entusiaster, mekaniske tastatur, osv., men av kanskje størst interesse for oss på fjellforum: lettvekts turutstyr.

I dag har jeg bestilt en Klymit Inertia X-Lite til den pene prisen 307 kroner (billigste pris jeg finner ellers er over 800,-, fra engelske nettbutikker). Løp og kjøp. Andre alternativer for dagen; Marmot Precip jakke til 499,-, ULA Ohm 2.0 sekk til 1 289,- osv... 

 

Liten skriftInnkjøp blir gjort fra USA, deretter sendes varen til Norge: Man må altså betale frakt (konsekvent billig, i alle tilfeller jeg har prøvd), og toll/mva. Prisene er allikevel så latterlig billig at dette allikevel lønner seg -- mye. Linken til massdrop.com øverst er en "referal-link" til min bruker, og kan muligens gi meg en gavepakke om fem ff-ere kjøper noe.. jeg er kjip, sånn. Denne posten kan muligens flyttes til diskusjonstråden...
 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noe smalt, men for de som bruker sko i 47 - 48 kan de gjøre et varp på La Sportiva Core GTX hos XXL, skjønt de har fjernet dem fra nettsidene. Jeg fant mitt par i str 47 til kr 800, og de hadde i alle fall flere par i samme størrelse, samt i 46,5. Jeg bruker normalt 48, men disse passet perfekt i 47. Ser nå etter damemodellen i 37-38, men siden de er fjernet fra nettsidene må jeg vel leke detektiv og flytte meg fysisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.