Gå til innhold
  • Bli medlem

Kamera bæresystem, Thinktank holster og sele


Anbefalte innlegg

Jeg er en ivrig fotograf og har alltid med litt skikkelig kamera utstyr. Min favoritt combo er et Sony A7 med et Zeiss 24-240mm objektiv. Utenom vinteren har jeg festet kamera i en hurtig klips løsning som festes på ene reimen til sekken. Det er veldig viktig for meg at kamera er lett tilgjengelig når jeg går, blir det liggende i sekken så blir det også mindre bilder. Vinterstid merket jeg raskt at jeg trang noe mere solid opplegg for kamera, kriteriet var at det fortsatt skulle være lett tilgjengelig mens jeg gikk men beskytte kamera mot snø og kulde etc. Valget falt på Thinktank sin Digital Holster V2 serie. Disse kommer i størrelser fra 5 og oppover alt etter hvor mye kamera du har. Jeg valgte 20 versjonen og i denne får jeg nedi mitt A7 med 24-240 objektiv med solblender montert. I tillegg er det mulig og ekspandere bunnen ned ytterligere om du har enda lenger objektiv, eller du kan legge et mindre fastobjektiv der - genialt og fleksibelt! Samtidig kjøpte jeg da også Thinktank sitt Digital Harness 2.0 som gjør at du kan feste Holster på brystet.

Jeg testet og monterte hele løsningen hjemme og fikk justert alt riktig, kamera holster satt virkelig fint intil kroppen uten å dingle - 3 festepunkter på hver side av kamera bagen gjør at dette henger svært stabilt og godt. Løsningen kommer heller ikke i veien om du bærer sekk i tillegg.

Jeg prøvde nylig hele oppsettet på en 5 timers trugetur med sekk på ryggen. Konklusjonen er at det var svært behagelig og bære kamera på denne måten, jeg kjente nesten ikke til bagen i det hele tatt og kamera var godt beskyttet somtidig som det var svært enkelt å dra opp kamera for å ta bilder.

Kan derfor varmt anbefalle denne løsningen, god kvalitet på både kamera bag og sele!

https://www.thinktankphoto.com/collections/digital-holsters/products/digital-holster-20-v2

https://www.thinktankphoto.com/collections/digital-holsters/products/digital-holster-harness-v2

Her er et bilde av hele løsningen: (Jeg bærte bagen endel høyere opp en hva som vises på bildet her)

Digital-Holster-Harness-V20-1.jpg.1cdffa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er en slik jeg har nå:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Quick-Release-Waist-Belt-Strap-Buckle-Hanger-Holder-Tripod-Mount-Cam-/331606862721?hash=item4d354f2b81:g:4xQAAOSwu4BVm1hn

Men jeg skal prøve å finne en som er litt lettere å feste på sekkereimen, denne er litt knotete. Det som kan være lurt er å finne en som har L-bracket holder - hvis du da også har et stativ med samme standard så er det enkelt å hive kamera på stativ uten og bytte holder under kameraet. 

En L-bracket sitter også godt på kamera uten å rotere eller falle av slik som sånne små firkanter ofte gjør, har brukt en slik:

http://www.ebay.com/itm/Metal-Quick-Release-L-Plate-Bracket-Hand-Grip-Holder-for-Sony-Alpha-A7-A7R-DSLR-/221663186154?hash=item339c27ccea:g:pKYAAOSw8d9Ut1sH

Endret av Tor-Erik-L-77
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.