Gå til innhold
 1. Memento mori

  Memento mori

 2. REJOHN

  REJOHN

 • Lignende innhold

  • Av Kariann
   Planlegger en tur fra Lysebotn og over til Setesdalsheiene via Ådneram. Noen som vet hvor lenge snøen pleier å ligge i området? Er det mulig å gå til fots i slutten av juni? 
  • Av Roy Vuyk
   Hei. Vi skal vandre fra preikestol hytta og innover til lysebotn hvor planene er av vi skal ta båten tilbake til stavanger. Vi har muligens tid til å gå videre og lurte på hvordan det vil bli hvis vi går fra lysebotn - kjerag. Er det muligheter for å ta ferge derifra tilbake til stavanger eller må vi tilbake til lysebotn og evnt hvor lang tid bør vi regne fra vi går fra lysebotn - opp kjerag - ned til evnt ferge. Må vi bestille billett på forhånd eller holder det at vi står på kaiene rundt forbi og vinker? Håper dere har noen gode erfaring og/eller tips og dele.  En annen ting, Jeg skal bruke Hennessey Hammock Expedition. Vil det være noe problem og finne noen trær å feste den opp i langs denne ruten?
   Denne turen vil finne sted i midten av juli.
  • Av Bobba
   Hei,
    
   Jeg og søskenbarnet planlegger en tur i Pilt Olas fotspor. Vi ser for oss en dagstur inn til Lysebotn fra Oanes, med en overnatting der og retur via Kjerag siden tilbake til Forsand.
   Søker info om løypen han gikk fra Oanes til Forsand.
    
   Jeg har funnet Lysefjorden inn løpet, 62km, 2500 høydemeter fra Oanes til Lysebotn, men er usikker om Pilt-Ola tok den ruten.
    
   Jeg søker også gode tur kart. Har funnet 1:50000 Lysebotn, kart 100009. Men dette er kanskje ikke det beste på markedet?
    
   Er det noen som har noen gode anbefalinger?
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.