Gå til innhold
MSBA

Jaktkamerat

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Er det noen fuglejegere fra Aust Agder område som vil bli kjent og eventuelt jakte sammen ? :)

 

Jeg er en ivrig jeger som har flyttet til Arendal for 2 år siden, og har dessverre ingen venner med interesse for fuglejakt og det misliker jeg sterkt :|

 

Håper noen tar kontakt.

 

HIlsen

 

Ensom Jeger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

TS. Beste råd jeg kan gi, er å raskest mulig melde deg inn i en lokal jegerforening og håpe på det beste. Men, det begynner å bli "lovlig seint" nå. :( Nå er folk opptatt med jakt, eller forberedelser til jakt og har nok liten tid til ukjente.

 

Og enkelte Jaktkort ble kjøpt for et 1/2 år siden og andre jaktrettigheter er allerede avtalt. Så, sjansen for å bli med noen er liten. Men du får leve i håpet. :) Kanskje det finnes noen her, eller på Kammeret.no, som likevel kan hjelpe.

 

Ser det er noen, som aventerer etter jaktkompisser til jakt, på div. forum. Oppsøk foreninger som driver med jakt. På skytebanener, som avholder "jeger trap" er et annet sted, en kan bli kjent med jegere i nærmiløjøet. Men det er fordel å starte, noen måneder FØR jakta. Bare et tips, for ettertiden.

 

Personlig så skal jeg kjenne folk relativt godt, før jeg tar med meg (eller blir med) andre folk på jakt. Dette går både på kjemi og våpenbehandling, m.m.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.