Gå til innhold
DanRemi

Tur med lite gåing i Nordmarka

Anbefalte innlegg

Hei. Veit det er en synd å spørre om tips i første post men gjør nå det uansett.

Noen som veit om plasser i tverrsjøen området der man kan campe ca 500m fra bilen?

Har vært på selve tverrsjøen mye siden vi bor på Jevnaker men har ikke utforsket mye rundt den.

Har sett på kartet at man kan kjøre ett stykke innover i området uten å støte på bommer. Noen som har noe å anbefale oss? Fiskemuligheter er viktig. Ikke viktig med stor fisk men å få fisk. Har en datter på 8år som storkoser seg med fisking.

Tenker å ta en tur om noen uker eller så. Turrapport vil følge

Mvh Dan

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi syklet gjennom området i helga, og brukte en leirplass på nordenden av Store Sindra. Den ser ut til å være en del brukt, og vi fant også fiskesnøre, så jeg antar det betyr at det er fisk i vannet. Veldig lett tilgjengelig fra bilveien. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er noen steder der så vidt jeg husker. Har satt noen kryss på kartet.

Det er en plass oppe ved Ølja jeg har sett. Så vidt jeg husker kan du kjøre helt til vannkanten.

Så er det noe sva og noe lett skog rundt Tverrsjøen. Har ikke campet der men badet. Men mener det går an å få opp et telt på hvertfall 1 av plassene.

Så er det en plass i sundet mellom Buvann og Pershusvann. Er grusvei frem dit. Kan du lempe av ustyr før veien går opp en bakke. Så kjøre opp på plassen å sette bilen der.

På kartet er det markert bom på vei inn med de siste gangene har har vært innover der var det en gammel og rusten bom som lå slengte i grøfta. Men det er 2 år siden jeg kjørte helt dit så det kan jo ha kommet opp ny i mellomtiden. Uansett ikke langt å gå. Eneste ulempe med denne plassen er at det ikke er noen andre plasser i nærhet. Er det opptatt her så må du kjøre tilbake å prøve ved de andre vannene.

 

post-5331-0-74204600-1438258741_thumb.jp

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for raske svar. Kjenner til plassene rundt tverrsjøen å den på nordsia er stortsett alltid befolket. De andre plassene dere nevner ser interessante ut. Hva med skarvvannet? Ser ikke ut som det ligger langt fra veien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har padlet der en gang bare. Kom da ned en sti like ved ene hytta der. Så vidt jeg husker er det vel en camp på den lille odden rett ved demningen. Ellers la jeg ikke merke til noen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ok. Tenkte kanskje jeg skulle ta en liten fisketur i morra kveld så da kan jeg jo undersøke litt. Kanskje jeg til og med kjører ned mot Pershusvann hvis tiden strekker til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva med sinderdalen? Fra tverrsjøen ser det ikke ut til å være bom før ved store sindera. Å med litt hell går det traktorvei siste stykket inn til det vannet. Litt nærmere tverrsjøen ligger også fagervatnet. Her ser det og ut til å gå en traktorvei tett på vannet så kanskje man har no mulighet der.

Noen som har vært i disse områdene?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da har jeg vært en tur på store sindera. Kan fint kjøre bil helt inn hvis man har litt bakkeklaring. Fant ut at en kompis har hytte der så hadde med han opp å brukte båten hans til å komme oss utpå. Fikk tre småørret. Den største var i skostørrelse 43 og ble beholdt de to andre var mindre å ble sluppet ut igjen. Var ett fint vann som jeg fort kan ende opp med å campe ved neste helg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.