Gå til innhold
karisma

Grimsdalen. Telt

Anbefalte innlegg

Er det noen som har tips hvor det er fint for en familie å telte i området Grimsdalen.? Ikke så langt å gå da vi har med lavvo. Hadde satt pris på om det var muligheter for fiske også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er det grimsdalen i rondane, så er det fint å telte rett nedenfor turisthytten, opparbeidet plass, med toaletter og grønne sletter helt ned mot grimsa, som renner i stille loner, ovenfor campen, med fine bademuligheter. Kaldt da sikkert men.. tror jeg betalte 50-100 kr natten for å ligge der, ellers flere muligheter videre nedover/oppåver dalen..Parkerer bilen din nede ved teltet ditt her, mange fine turer i området,lange og korte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener å ha lest at de ikke er så begeistret for telting utenfor "angitte plasser", så campingplassen ved elven nedenfor grimsdalshytta eller den lengre øst i dalen er nok mest praktisk. Kan være ganske tett der i fellesferien. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Telting er telting. å det godtar de på som er opparbeidet og tilrettelag... har snakket med de i dnt hytten også om dettte... har teltet langsmed elven flere ganger,både alene, å med flere i ett hestefølle, å aldri hørt noe negativt om det..... nei kom kos og feierie,nok plass til alle her :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da vi syklet grimsdalen, fant vi en teltplass ved en elv i et naturreservat som ligger mellom Gygergeitene og Tøftom/Tøftem fangstanlegg. Kartreferanse ca 688000 nord 526800 øst utm 32. Den lå på sørsiden av veien. Husker ikke hvordan det var med parkeringsmuligheter for bil.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.