Gå til innhold
Borj

Tur til stabbursdalen

Anbefalte innlegg

Hei, jeg og en kompis skal ta fly til Alta og så lurte jeg på om noen hadde tips om  beste rutevalg i stabbursdalen. Eventuelt startplass og gå osv?:) Satser på og vandre avgårde og finne noen fine fiskevann.. Lengden på turen blir vell ca. 1 uke til 10 dager max. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stabbursdalen er lang, og det er mange rutevalg.  Det er tre hovedinnfallsporter: nederst i dalen, ved Stabbursnes, øverst fra Stiila eller Østerelvdalen, eller midt på fra Sennalandet, for eksempel. Okselv.  Alle disse stedene går det turstier/kjerreveier inn. Så er det spørsmål hva man skal gjøre der.  De fleste vil gjerne fiske, og det er flotte muligheter både i Stabburselva (nederste halvdel er lakseførende, og her trenger man kort), og i vannene langs vassdraget.  En fin tur på 7-10 dager er å starte i den ene enden og gå ut den andre, med sideutflukter til vannene langs dalen.  God tur!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker for tips. Planen er vell og gå igjennom og ende opp i andre enden og slå opp telt ved forksjellige vann og fiske og nyte naturen bare:) Men hvilken ende er best og starte tror du? bør vi ta buss fra alta flyplass og starte ved stabbursnes feks.? Går det buss helt dit fra flyplassen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.