Gå til innhold
Remi10

Fiske i femunsmarka

Det er 1241 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Anbefalte innlegg

Er to kamerater fra sunnmøre som skal til femunsmarka i sommer. Det blir siste uka i juni og første dagene i juli. Var i femunsmarka for 2 år siden også, da i midt september. Det var helt fantastisk: mye og forskjellig fisk, gjedde,harr, abbor, ørret + så mye blåbær at det tøt ut av ørene:) Den gang kjørte vi til Langen gard og vandra innover marka. Norvika, opp hele mugga til nedre muggsjø, opp til volsjøan,(fin ørret her).svenske grensa og tilbake.via svartsjøen(ingen fisk). Denne gang tar vi båten til haugen gård, og går innover.Noen som vet noe om fiske i revsjøen,styggsjøan og vanna der oppe? ser spennende ut.Eller er det andre plasser som er bedre med tanke på fiske? Er ivrige fiskere men vil nødigst gå på en bom tur. noen bra ørret vann oppi her noen kan tipse oss om?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekk ut f.eks. Skjult lenke - logg inn for å se den Masse god informasjon og inspirasjon å finne der fra flere turer i Femundsmarka/Rogen og mye av Norden forøvrig.

Fiskekart for de sørlige delene av Nasjonalparken + omliggende områder:
Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Det er 1241 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.