Gå til innhold
  • Bli medlem

Småvannsbu-erfaringer?


Umbros

Anbefalte innlegg

Hei dere:)
Har noen av dere her inne noe erfaring med Småvannsbu? Hvordan er veien inn? Vil det være mulig å få med seg barnevogn? Ok å sette opp telt ved Småvannsbu? Fiskemuligheter? :)

Vi er 3 barnefamilier med tilsammen 5 barn i alderen 10 mnd til 5 år, for 3 av barna er det dems første tur med overnatting. Syns dermed løypen inn mot Småvannsbu virket (veldig) ok mtp små barn. Så ut som en fin plass med litt å se på, vann etc.
Vi ønsker i utgangspunktet å ta med telt, men det er jo da en suveren mulighet til å benytte hytten om været skulle bli dårlig underveis på turen.
Vi tenker og bli værende 1-2 netter.
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har ikke erfaring med selve hytta, bare gått inn dit. Du kan lese mer her: http://thygeson.blogspot.no/2013/09/22.html

 

Ut fra hva jeg husker er det kanskje mulig å ha med barnevogn inn hvis man tar samme ruten inn som vi gjorde. Da fortrinnsvis med en trehjulsvogn med store hjul, dvs en løpevogn eller sykkelvogn med stort ettermontert fremhjul. Kan ikke si noe om teltmuligheter, hytta ligger på en knaus med bratt vegg ned mot vannet. 

 

Husk at alle overnattinger på DNT-hytter i Osloområdet i utgangspunktet skal bestilles på nett: http://booking.visbook.com/1117

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har brukt Småvannsbu flittig med mine barn, et flott sted og som du sier er det en OK avstand inn til hytta for små barn. Har aldri brukt vogn inn dit selv, bare bæremeis. Noen steder vil det nok bli ganske humpete å sitte i vognen for den minste og som ost nevner over er nok trehjulsvogn et minimum her for å lett kunne manøvrere mellom steiner etc på stiene. Hvis dere er avhengig av vogn til dagsoving kan man jo som et alternativ gå to turer inn, barnet i bæremeis og så gå ut for å hente sekk og vogn.

 

Det er gode muligheter for telting på tunet, så det vil ikke være noe problem. Stuen er stor nok til å huse alle sammen til måltider og kveldskos.

 

Det skal være fisk i småvannene, men de ligger ganske utilgjengelig til. Bratt ned fra hytten og myr rundt store deler av vannet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.