Gå til innhold
Umbros

Småvannsbu-erfaringer?

Anbefalte innlegg

Hei dere:)
Har noen av dere her inne noe erfaring med Småvannsbu? Hvordan er veien inn? Vil det være mulig å få med seg barnevogn? Ok å sette opp telt ved Småvannsbu? Fiskemuligheter? :)

Vi er 3 barnefamilier med tilsammen 5 barn i alderen 10 mnd til 5 år, for 3 av barna er det dems første tur med overnatting. Syns dermed løypen inn mot Småvannsbu virket (veldig) ok mtp små barn. Så ut som en fin plass med litt å se på, vann etc.
Vi ønsker i utgangspunktet å ta med telt, men det er jo da en suveren mulighet til å benytte hytten om været skulle bli dårlig underveis på turen.
Vi tenker og bli værende 1-2 netter.
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke erfaring med selve hytta, bare gått inn dit. Du kan lese mer her: http://thygeson.blogspot.no/2013/09/22.html

 

Ut fra hva jeg husker er det kanskje mulig å ha med barnevogn inn hvis man tar samme ruten inn som vi gjorde. Da fortrinnsvis med en trehjulsvogn med store hjul, dvs en løpevogn eller sykkelvogn med stort ettermontert fremhjul. Kan ikke si noe om teltmuligheter, hytta ligger på en knaus med bratt vegg ned mot vannet. 

 

Husk at alle overnattinger på DNT-hytter i Osloområdet i utgangspunktet skal bestilles på nett: http://booking.visbook.com/1117

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har brukt Småvannsbu flittig med mine barn, et flott sted og som du sier er det en OK avstand inn til hytta for små barn. Har aldri brukt vogn inn dit selv, bare bæremeis. Noen steder vil det nok bli ganske humpete å sitte i vognen for den minste og som ost nevner over er nok trehjulsvogn et minimum her for å lett kunne manøvrere mellom steiner etc på stiene. Hvis dere er avhengig av vogn til dagsoving kan man jo som et alternativ gå to turer inn, barnet i bæremeis og så gå ut for å hente sekk og vogn.

 

Det er gode muligheter for telting på tunet, så det vil ikke være noe problem. Stuen er stor nok til å huse alle sammen til måltider og kveldskos.

 

Det skal være fisk i småvannene, men de ligger ganske utilgjengelig til. Bratt ned fra hytten og myr rundt store deler av vannet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.