Gå til innhold
Christian 86

Gjennom hjertet av vestfold

Anbefalte innlegg

Hei 

 

Jeg har alltid hatt lyst til ta en lang gåtur ute i skog å mark men, har aldri kommet så langt. Nå føler jeg det er på tide å start! :)

Jeg fant en tur på ut som heter "Gjennom hjertet av vestfold" på ut.no. Tenkte dette var en grei tur for meg siden jeg har lyst til å bli kjent med nærområdet og har lyst til å være ute noen dager når jeg først er i gang. Er det noen som er kjent med denne løypen? Eller har noen tips i forhold til å gå en 5-6 dagers tur på denne tiden av året? Jeg har vært en del ute  men det har alltid vært på sommeren. 

 

Takk for tips :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var jeg som tegnet opp den ruta som en grovmal til en langtur jeg prøvde meg på for noen år siden. Dessverre slo ryggen seg vrang og det hele gikk i dass på dag 2. Har siden gått store deler av turen i mindre etapper. Det byr på fantastisk skogstur og mange steder bra fiske langs ruta. Ville nok ventet litt da det fortsatt ligger noe snø i skogene og det er generelt sølete mange steder. Men om par uker med sol nå så tror jeg snøen er borte men fiske er ikke all verden enda. Ligger fortsatt is de fleste steder så fiske er nok ikke i gang ordentlig før om 3-4 uker vil jeg tro...

En dag skal jeg prøve å gå den i helstrekk på nytt. Mange topper byr på flott utsikt mot Østfold og havgapet. Stort sett tlf.dekkning på alle topper og høyere strøk.

Ønske deg lykke til og sleng gjerne ut en rapport når du har gått turen her inne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for flott tilbakemelding, bra å høre fra personen som laget ruten. Planlegger å gå i slutten av denne måneden, venter litt hvis det er mye dårlig vær uken før. Tar med fiskestanga, men legger forhåpningene igjen hjemme :P

Gleder meg til tur. Jeg skal skrive en liten rapport når jeg er tilbake igjen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.