Gå til innhold
  • Bli medlem

Fotokonkurranse "Høst"


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Jeg oppretter en ny tråd for Høstens fotokonkurranse.
 
Frist for innsendelse av bilder for blir 21 November. Bildene må være tatt i perioden 5 september til 21 November.
Tema for bildet er Høst
 Regler:

  • Man kan delta med ett bilde. Send det bildet du ønsker å delta med på epost til [email protected]. Det må være tatt i tidsperioden fotokonkurransen omhandler og Exifdata må være lesbare.
  • Merk bildet med tittel. Skriv ditt brukernavn på forumet og ditt navn og adresse.
  • Bildet må være i liggende format og være i JPG og i beste kvalitet du kan få med ditt kamera. Vi vil kontrollere bildekvaliteten før vi legger bildet ut på forumet. Typiske små mobilbilder går altså ikke. Bør være over 1MB
  • Når vi har mottatt bildet blir det lagt ut i en post som et anonymt bilde med din tittel.
  • Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
  • Det er et krav at man har minimum 5 innlegg på forumet for å kunne delta. Medlemmer som har mer enn 5 innlegg kommer i kategorien "Aktive medlemmer" automatisk.
  • Dere eier fortsatt bildene selv, men godtar at vi i forumet bruker bildet i en kalender eller kanskje på andre effekter/premier. I den grad det er praktisk mulig, vil bildene bli kreditert med opphavsmannens navn.
  • Bildet vil gå til avstemming og de 3 2 beste bildene vil gå til kalender 2015 og bildene vil bli fordelt på de 12 månedene som det passer best
  • Når avstemningen kjøres blir resultatet skjult frem til avstemningen er ferdig (om teknisk finner ut av det :).

For ordens skyld. Dette er en fotokonkurranse for medlemmer av fjellforum - der medlemmer av forumet stemmer på hvilke bilder man mener er best.
 
Ikke engasjer venner på facebook osv for å registrere seg på forumet for å stemme på enkelte bilder - eller registrere familiemedlemmer osv. for å sanke stemmer til eget eller andres bilde. Jeg sjekker alle Ip adresser til nye medlemmer i mot medlemsregisteret. Ved tvil om at alt har gått riktig for seg - vil vi etterkontrollere avstemningene til alle som er registrert i forumet etter at konkurransen ble lagt ut til avstemning.

Premie i Høstens konkurranse blir førstepremien sponset av Helsport - de stiller med en av de nye X-trem soveposene som premie. Kommer tilbake med mer info der.

Andrepremien blir 24 pakker Real Turmat :) 

 
helsportlogo.pngreferral-0539229001411151072.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Annonse

Har hatt et par kontakter ang bildet med diktet på. Det er signert.   Vi har tatt det opp og kommet frem til at det får stå. Det er ikke brukernavnet det er signert med. Det er brukernavnene vi har tatt bort.    

 

Vi kan vel diskutere om denne anonymiseringen har noen verdi?  De som eier bildet veit uansett hvem bilde de kan spørre andre om å stemme på så slik sett betyr det ikke noe.  Men stemme vi andre ut fra brukernavn eller selve bilde?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.