Gå til innhold
  • Bli medlem

Packraft - felleskjøp på forumet (utskilt)


Anbefalte innlegg

Annonse

Martin - fikk du ikke Mail fra de for et par dager siden at båtene var kommet inn? De sender ut etter prinsippet first come first serve. Kan se om jeg finner den eposten når e starter pc senere og oppdatere..

De har vel ikke packrafting.no - mente det var com men mulig jeg husket feil -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ordre #1200, bestilt 24. april har kommet frem. 2 Llama og 1 Explorer.

 

Ordre #1178 bestilt 14. april står fremdeles som "behandler"... 1 Llama.

 

Så da er det ikke first come first serve heller. Noen her som har fått båtene sine de siste dagene?

Kjipt at du ikke får svar ved hendvendelser, men kanskje det skjedde noe med flåten ifbm påmontering av noe stæsj/ skjært hull i fbm pakking e.l. også må de vente på ny fra fabrikken ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også en ordre på Denali Lama (#1175), som jeg ikke har fått ennå. Etter forespørsel, fikk jeg i går melding om at den sendes i morgen eller på mandag. Gjelder kanskje andre ordre også. Irriterende at de ikke gir beskjed om at produkter ikke er på lager ved bestilling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deler av svaret jeg fikk fra Packrafting.com på mandag.

"Det er immidlertid slik at alle de siste forsendelsene nå endelig er ankommet landet og vi venter dem inn denne uka. Din båt sendes trolig i morgen eller Onsdag."

 

 

(Ikke hørt noe mer)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så du fikk 5% rabatt for en "Like" på Facebook, så følte ikke noe "løp og kjøp"-press akkurat. I tillegg blir det valp på meg om en måneds tid, så det blir ikke de veldig lange ekspedisjonene i år uansett. Kanoene vil gjøre jobben i år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Dette er fra www.packrafting.com :-)

 

Vi fanget nettopp opp denne tråden. Synd at vi ikke har gjort det før nå da vi gjerne skulle informert bedre på dette forumet.

 

Vi sendte ordre til fabrikken i Desember 2013 og har desverre ikke fått båter slik vi har blitt lovt. Vi ble lovt komplett leveranse av årets lager i Mars, men i stedet ble siste leveranse sendt nå i Mai. I tillegg har vi hatt en del forsinkelser i tollen. Derfor har det skapt problemer for oss. Dette er selvsagt ikke godt nok og vi beklager dette. Tidligere år har vi stort sett levert innen 2 dager og vi har hatt veldig gode tilbakemeldinger fra kunder (se våre facebooksider).

 

Den gode nyheten er at de siste store forsendelsene med båter har endelig ankommet landet og vi kommer til å sende ut mange båter i neste uke.

 

Som kompensasjon har vi gitt de som har ventet lengst (mer enn 3 uker) et gratis liggeunderlag eller vanntettpose verdi ca 600 kr. Hvis noen av de som har ventet så lenge (3 uker) og ikke fått et slikt tilbud ber vi dere kontakte oss på [email protected] så legger vi til dette.

 

Vi repeterer det trådstarter har nevnt at vi har lagt oss på lavere priser enn privatimport fra USA vil gi. Variasjoner her kan skyldes fluktueringer i dollarkurs men de skal ikke være store.  Vi skal være billigst. Vi ligger forøvrig/for eksempel langt under den tyske leverandøren i pris.

 

Lagersituasjonen er i ferd med å forbedre seg og med den ekstreme (!) salgsveksten vi har hatt i år kommer vi til å gjøre en del endringer i innkjøp for å sikre leveranse fra lager fremover. Det vil si at vi sender samme dag som vi får ordren,

 

For å skape litt ekstra positivitet og entusiasme og understreke at vi er her for å tilfredstille kundene våre, deler vi HERVED ut en gratis Rodrig stangholder i carbon verdi 1500 kr til De 5 første som kontakter oss og kvalifiserer under begge disse punktene:

  1. Du har postet meldinger før dette innlegget
  2. Du har bestillt båt av oss men ikke mottatt den enda

Til slutt vil vi nevne at vi har utvidet gyldigheten på rabattkoden til å gjelde ut Juni for evt nye kunder (her kan evt trådstarter justere teksten)

 

:flowers:

 

Mer info om Rordrig stangholder. Must-have for dere som skal fiske fra packraften. Produktet er utviklet i samarbeid med  oss i Packrafting.com.

http://www.packrafting.com/produkter/tilleggsutstyr/rodrig/

 

 

mvh

www.packrafting.com

www.facebook.com/packrafting

 

logo@2x.png

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.