Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Lignende innhold

  • Av Sigvart
   Hei! Jeg er ny her og lurer på om det er noen som har erfaring med merket "Stridig". Ser på en tursekk fra dem på 60L, men finner ingen anmeldelser. Selger påstår at sekk har en verdi på 1500, men selger den for 500 ubrukt. Har litt problemer med å tro helt på det, så lurer litt på hva slags sekk man får for 500 kroner. Jeg tar også gjerne i mot anbefalinger på alternative anatomiske tursekkerer med sidevesker på. De kan være mellom 60-90 liter til under 2000 kr.  
   Takk for svar på forhånd! 

  • Av turdame
   Er det noen damer her som kan anbefale gode langtursekker. 65- 90liter.
    
  • Av ninana
   Forslag på en god tursekk til en str 9-10 åring. Med plass til sovepose og underliggelag og egne klær i. Har sett litt på Helsports Geiranger men finner ikke noe mål på hvem den kan passe til. Noen som har erfaring me den eller tips til andre bra sekker? 
  • Av hhalvor
   Har til nå brukt min gamle Bergans Alpinist 130L når jeg bruker både sekk og pulk, men ønsker en mindre og lettere sekk mellom 50-60 liter. Har vurdert Bergans Helium 55L (2016 utgave), men er skeptisk til hoftebeltet og selve festet til pulk, virker for spinkelt. Har noen erfaringer med bruk av denne sekken til pulk, eller har andre gode forslag? Må tåle 30+ dager vedvarende belastning med vekt fra 70kg og oppover.
  • Av Nils Martin
   Hei!
   Jeg ønsker råd ifht ev kjøp av en av disse: "Exped black ice 45" vs Arcteryx alpha fl45 backpack"
   Vurderer å kjøpe en ny klatresekk. Har brukt en enkel eaglesekk (35 liter kjøpt på coop) på kortere turer grunnet lav pris og lav vekt og en gammel patagoniasekk på 1,5 kg. Eaglesekken er litt liten, begynner å revne da jeg laster den for hardt. Ser etter en sekk som har lav vekt, gjerne på noe bekostning av komfort, er pålitelig og holder for mange møter med fjell og stein. I fjor var vi ved Gyklingvannet ved Innerdalstårnet og pakket for flere netter. Da gikk vi opp med hver vår tungsekk med alt utstyr for overnatting pluss kiler, tau etc. Hade da en storsekk 110 liter og  patagoniasekken på 45 liter som andresekk/ klatresekk og mat og vann) Siden har jeg kikket etter gram... Målet er å få en sekk som er stor nokk for klatreutstyr pluss vann og matboks og lett nokk til å ligge under lokket på en storsekk under lengre turer. Den skal og være praktisk i fjellveggen. 
   Funnet disse to sekkene som kan være aktuelle. Er det noen klatrere på fjellforum som har erfaring av disse eller noen annen i samme størrelse og lave vekt? Er det stor forskjell i kvalitet? Ser at arcteryxsekken virker litt mindre (er kun45 liter når den overpakkes...) Er det av praktisk betydning?
   mvh Martin
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.