Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva er koblingen mellom lettpakking og hengekøyer


ost

Anbefalte innlegg

Annonse

Ser jo ut som avkommet til Exped Ergo, og den køya er jo grei. Priser var også lik. De har fått med flere fikse ting. To lengder på underlag, fotpose, sittesaken var kanon, men jo mere greier, dess mere kan gå galt. Hadde sikker prøvd denne, om jeg ikke hadde en allerede.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok. Jeg har ikke sovet i natt da tiden gikk til å filosofere rundt hengekøyer! Hva er det som er tingen med ei moderne hengekøye? Hvorfor bruker folk hengekøye? Svarene ble mange, og jeg måtte kutte helt inn til beinet. Forenkle forenkle forenkle!

 

1. Er det fordi det er "hipt" med noe nytt?

>> For noen kan det sikkert være slik, men jeg har tro på FF folket! Så nei, det må være en annen forklaring. (Kl.02)

 

2. Kan det være en form for utstyrsfetisj?

>> For noen kan det sikkert være slik, men jeg har tro på FF folket. Så nei, det må være en helt annen forklaring. (Kl.03)

 

3. Eller er det, som tråden peker mot, vektrelatert?

>> Her følte jeg at jeg var inne på noe sånn rundt kl:04. Men nei, det kan da ikke være hengekøysystemet i seg selv som er mer vektbesparende enn de letteste teltene på markedet? Svarte F... ropte jeg ut, trøtt som ei strømpe. Men nå følte jeg at svaret lå rett foran nesetippen! Ta deg sammen mann!

 

4. Kan det være noen som føler behov for å kopiere noe de bedriver med fra dag til dag, noe strukturbestemt, noe de gjenkjenner?

>> Nei, nå gir hjernen opp! Jeg kjenner øynene glir igjen, og kroppen tipper over til siden på sofaen. (Kl.06)

 

Jeg våkner brått av en kvass, syrlig og nedsettende stemme som nærmest roper meg rett inn i ørene! "Du kan umulig få kvalitetssøvn av å sovne slik på sofaen!" "Tenk litt på oss andre for svarte."

 

Ja, ja, ja! Jeg hopper opp og gir dette utysket en real varm omfavnelse som i gode gamle dager!

 

Selvfølgelig! Det er såre enkelt. Søvn! Nok søvn! sove like lenge som hjemme! Gjerne lengre enn hjemme!

 

Telterne kan bare ha sine mørkeblå ringer rundt øynene, støle kroppen, vond rygg og en lukt i teltet bestående av matrester, promp og kaffeånde!

 

Nikke.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, neei, neeei!

Hele ekteskapet, bokstaveligtalt, henger i reimer! Nok en natt uten søvn! Klarer ikke å tenke på noe annet enn hengekøyer! Kjerringa truer med at hun fryser tilgangen til husmus hvis jeg ikke slutter å prate om de forbanna hengekøyene!

Filosoferingen forrige våkenatt førte meg fram til en konklusjon om at det var selve søvnkvaliteten, det å sove like mye, eller lengre enn man gjør hjemme som er det essensielle. Så er det også lov å koste på seg litt skadefryd over de trøtte telterne som kommer hjem med vulgære rimi-poser under øynene. Men igjen hang jeg meg opp i at det kan jo ikke være hele svaret på hvorfor hengekøyefolket liker å henge?

 

Heldigvis skulle hu mor på bibeltreff, siden jeg fikk lov til å reise på MC-treff forrige helg. Så da fikk jeg endelig en hel natt alene viet til hengekøyefilosofering! Men jeg kom ikke i gang før etter midnatt siden en bekjent absolutt måtte komme innom og fortelle om det flotte klassetreffet med gamle skolekamerater. Ikke nok med det, så ringer datteren min og måtte "bare" fortelle alt som skjedde på siste barseltreffet. Men så ble det endelig fred å få!

 

Det har plaget meg, siden jeg setter hengekøyefolket og FF folket så høyt, at ikke hjerneaktiviteten sist våkenatt førte til en konklusjon med større bredde. Men det får nesten kjerringa ta på sin kappe, for en mann bør få lov til å vie tid til det som er viktig for han, selv om det koster han søvn. Slikt bør man ikke straffes for etter min mening!

 

Igjen begynte det hele dårlig. Men uten frykten for å våkne til bråkjeft så ørevoksen spruter, kan jeg røpe nå, litt stolt, at det skjedde ting i topplokket når bare glufsa fikk ræva si på bibeltreff. Likevel skjedde det lite før 07 på morran, og jeg må også innrømme at danseband spesial rundt klokka 04 ble for fristende.

 

Men altså, etter to timer med danseband herligheter, lyste lysæra over hodet som sola sjøl! Hengekøyefolket liker rett og slett å henge, og helst sammen! Det har telterne ikke forstått en dritt av! Ego som de er stikker de til fjells alene med teltet sitt, i full isolasjon. Mens hengekøyefolket derimot, møtes til treff, hengekøyetreff! En skog av hengekøyer! Kom tidlig, for trærne blir fort opptatt!

 

Jeg sovnet lykkelig og fornøyd rundt 08, og kan svakt huske at jeg drømte om synet av 20-30 hengende hengekøyer i en vakker granskog med myk og grønn mose så langt øyet kunne se! Idyllen varte ikke lenge, for den myke og vakre drømmen forandret seg til et regelrett mareritt!

 

Ikke lenge etter at jeg endelig hadde klart å legge meg, og den hersens hengekøya hadde slutt å svinge som Christian Radich i full storm rundt Kapp det gode håp, måtte jeg så sykt tisse! Jeg skal aldri drikke øl, og ligge i hengekøye! Etter et C moment i turning, klarte jeg å komme meg ut av hengekøya i mørket. Glemt hodelykt. Flott!

 

Nå sto det mellom det å kjenne urinen sildre nedover de bleke og kalde bena mine, eller løpe sikksakk i trusa som en tulling mellom alle hengekøyene for å ikke gjøre fra meg der folk skulle stå opp neste morgen. Jeg våknet badstusvett at jeg løp rett på en annen hengekøye så den svingte to ganger tre hundre og sekstigrader rundt med meg klamrende fast mens urinen sprutet som ei vannfontene!

Endret av Tor Magnus
Modererte tekststørrelsen litt. :)
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.