Gå til innhold
  • Bli medlem

Sovepose til Dame - 167cm høy


Anbefalte innlegg

Annonse

Jeg var på G-Max og XXL i går og prøvde lengdene på soveposene. Huldreheimen synes jeg var trang rundt skuldrene, og i tillegg hvis jeg satt meg opp i den med hodet inni hetta var den helt "sprengt" i begge ender. Så den blir det ikke.

Prøvde imidlertid en som het Mammut Kompakt 3-season. Den var lysegrønn. Hva er forskjellen på denne posen og den Ajungilak Kompakt 3-season folk skryter så av?

Er ikke Ajungilak et undermerke av Mammut? Eller er jeg helt på viddene? Synes hvertfall jeg hadde fin plass i Mammut Kompakt-posen. Det stod den var 195 (eller beregnet på noen som var 195cm - litt usikker). Stod hvertfall 195cm på den. Men det høres jo veldig langt ut til lille meg? Men følte at da hadde jeg god plass til bena og kunne vri meg greit. Prøvde den det stod 180 cm på - den synes jeg var drit-trang og følte jeg buttet i mot i endene. Er ikke dette litt snodig når jeg bare er 167?

Jeg er av normal tykkelse - så det er ikke der "problemet" ligger.

Mammut har kjøpt opp Ajungilakk, slik jeg forstår det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg er frossenpinn og på samme lengde som deg. Jeg har Sveabreen dunpose, og forguder den :) Den har jeg sett til ca 1695 nå i det siste på Helsport Outlet. http://www.helsportwebshop.no/sveabreen . Har ikke frosset siden jeg fikk den. Dne tar jo INGEN plass i sekken heller, så det er jo virkelig en fordel! I tillegg har jeg tremo fjellduk som jeg stapper den nedi på vinteren. Ellers har jeg ullundetøy på nedi posen. Til og med RAV gensern ryker på hvis jeg har en anelse om at det blir en kald natt. Lue er et must, sammen med et par tynne TØRRE ullsokker med tykke støvelsokker utapå. Ørepropper i øra, og Exped Downmat underlag. (Veldig lov om du har passert 40 som meg.)  hehehehe. Her skal det ikke fryses nei! Og du, underlaget er kjempeviktig! Hjelper ikke med verdens beste pose om underlaget isolerer dårlig! Lønner seg å invistere der ;) Go tur!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Jeg har nettopp testet North Face Cats meow; jeg er 170 lang, og "posen lover" plass til 183, - men jeg blir akkurat for lang for den! Mao ikke smart å kjøpe for kort pose.....  :frantics:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.