Gå til innhold
  • Bli medlem

Hodelykt med rødt lys


lofotlaks

Anbefalte innlegg

Hei er ute etter ei hodelykt med blant annet rødkys funksjon men det er ei lita hake med det. Jeg er ute etter ei hodelykt hvor man ikke trenger å gå i gjennom alle lys funksjonene, at når man slår på rødlys å etter en stund når man skal slå av hodelykta så slår den seg helt av. Håper dere skjønner hva jeg mener :-) takker for kommende svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har leita litt etter dette selv uten å finne den perfekte. Vet Nitecore sin HC50 har direkte rødt (2xnærlys), men pga hovedlampen ikke er mere enn 565lm så har jeg ikke gått for den enda.. Det er ikke dårlig, men vil helst ha en som er rundt 1000lm når jeg trenger det. Pga lav pris (350nok) og et par niffige funksjoner så blir jeg nok å handle den alikavel (rødlys og batterimåler)

 

Den bruker da 18650 batteri så om du ikke har det så kommer jo det i tillegg. Personlig så handler jeg kun lykter med denne type batteri da jeg syntes at det er overlegent AA/AAA. 

 

Review av lykten her : http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?377863

Komplett pakke på ebay her (534nok) :http://www.ebay.com/itm/NiteCore-HC50-Headlight-Headlamp-565-Lumens-2-NL183-2300mAh-Batteries-i2-Charger-/310841482368?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485f989c80

 

Håper denne tråden blir lang og at mange har bedre forslag:) Hodelykter er flotte greier:) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne lyser rødt om du holder knappen inne litt, men vet ikke om jeg vil anbefalle den. Kommer an på hva du skal bruke den til. Helt grei lykt og ikke spes stor, men syns ikke man får så mye lumen for pengene. Men du kan altså skru av og på rødt lys uten å gå igjennom alle lysstyrkene.

 

http://www.handysize.no/produkter/sport---fritid---turutstyr/hodelykt-nixon-til-skituren.aspx

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og kona har mange hodelykter, fra 1200 lumen og ned til knappe 50. Men den lykta vi begge bruker mest er denne Petzl Zipka Plus2, for den får plass i lomma eller veska og er ikke i veien med en masse hodereim eller batteripakke. Du merker ikke at du har den med deg, derfor blir den tatt med.

Den har et rødt lys, du skifter mellom rødt og hvitt med å holde inne påknappen et par sekunder. Når du slår av og på så holder den seg på den farge lys du hadde sist. http://www.amazon.com/Petzl-E98-Zipka-Headlamp-Mystic/dp/B0027GYMRM

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper den innfrir:) Ser iallfall god ut på papiret!  Er litt skeptisk til at de oppgir 80timer på full guffe med den batteripakken der. Vær også obs på at du sikkert ikke kan få den på fullt lys dersom du bruker oppladbare batterier (lavere spenning).  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.