Gå til innhold
zimwalker

Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

Anbefalte innlegg

Jeg ser den staven også ligger under staver til bruk med Telemarkski. Noen som har noen tanker rundt det? Jeg har ikke staver fra før av og er vel egentlig på utkikk etter noen teleskopstaver til Telemark (hovedsaklig nedover og noen få toppturer).

Jeg er ingen ekspert, men min erfaring er at jeg legger minst dobbelt så mye vekt i ski stavtak enn på vandrestaver, må alikevel justere vandrestavene en gang i timen da de kollapser veldig sakte men sikkert ved bruk. Dette gjelder andre merker - har ingen erfaring med Mackenzie stavene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er en av "synderne". Ser poenget ditt, og "problemet" til en viss grad. Kommer det et tilbud kommer det nok raskt kommentarer og innskytelser uansett hvilket opplegg du legger opp til. Få tilbudene i en tråd og kommentarene i en annen tror jeg nok bare fungerer i en perfekt verden (som vi alle vet vi ikke lever i). Men fint med påminning i ny og ne i røverkjøpstråden om at man minimerer snakk utenom-røverkjøpstips =)

Jeg synder også. Beklager.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Litt skuffet over utvalget på det salget.

Spiller ingen rolle....må ha noe, bare MÅ ha noe når det er nedsatt pris - driter i hva det er   :geek:  :frantics:  :hyper:  :nuke:

Jeg passet på å handle masse drit jeg ikke trenger de siste par ukene til full pris og litt så jeg slipper å sitte skuffet og fortvilet over at de ikke har riktige størrelser eller farger på Black Friday salget 

:thumbsup:  :whistle:  :blush:  :cry:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

.... kjøpte meg en Norrøna Lyngen jakke ..... farge (svart) og størrelse (medium) .......

 

 

Hoppet på samme tilbud, og i samme farge og str.    .....

 

Så jakka var ikke til deg altså, Walle ?  :poke:   :whistle:    :D 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hahahahahahaha -  phuuu. Var morsomt så lenge det varte....

 

Oppe i Tafjordfjella ble jeg i september kalt en fjaspeis (direkte oversatt slik jeg husker det) siden jeg sa at jeg seriøst måtte begynne å røre litt mere på meg, det samtidig som jeg brukte bukser i str M....   :shock:

 

Boooom !   :twisted:

 

Den vindjakka du brukte der var ikke mye størrelse M som jeg kan huske

 

Burn ! Haha

 

    Slemming!

    Det var en kinesisk XXL størrelse :logik:     Dessuten var det en aerodynamisk vindjakke!

 

LOL

 

:D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk mailen fra XXL nå rett over 13.00 (litt seint med tanke på at det er helgetilbud....) og linken til Heilhornjakka fungerte helt fint for meg (klikket på "herre") (Office 10, Winows 10, Firefox).

Største problemet egentlig er at jeg allerede har en Bergans Heilhorn. Fin jakke det   :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, Ståle Sæther said:

Vært innom 2stk XXL i dag men fant fint lite av interesse jeg også. Bra pris på den real'en da. Men kun kylling og jeg makter ikke å spise sånne fjærkre med mindre det er en nødsituasjon så da så... :P Skuffende!

Skulle egentlig til Gmax, men de hadde normal åpningstid kl.10.00 og jeg var der kl.07.10....XXL ved siden var åpent kl. 7.....så da ble til at jeg dro kortet for 600,- alikevel da :P

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
20 minutes ago, Kjell Iver said:

Prøv å hold Røverkjøpstråden uten diskusjoner.

Tråden heter "Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud;)

Men, ja, sorry :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så det ble flyttet ja. Der kan du se. Kanskje det burde stått noe sånt som "FLYTTET" når ting blir flyttet på. Var det ikke en sånn varselgreie i den andre tråden som omhandlet om man skulle tipse om røverkjøp eller ikke og om man trykket NEI ble sendt til denne tråden? Den funksjonen savner jeg nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 hour ago, Kjell Iver said:

I Røverkjøpstråden, som er låst på toppen av alle sidene, står det hva som skal postes i den tråden.Det burde vel ikke overaske om avsporinger ble flyttet? og hvor det ble flyttet :) 

Jeg vurderer å få laget et slikt custom plug-in igjen, men jeg holder litt igjen - av flere grunner. Først og fremst burde det ikke være et problem.

Neida, men som du vet havner man ikke øverst på siden så ofte om man går til første uleste - derfor ser man heller ikke denne instruksen. Jeg innrømmer at jeg ikke la merke til at jeg plutselig kommenterte i en annen tråd her da titlene er ganske like  :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutes ago, rbhelle said:

Fjellsport har 35% rabatt på Brynje Antarctic jakke nå. I tillegg får du fjellforumrabatt på 20% oppå der og da koster denne jakken i navyblå farge ca 948,- Dette er et godt tilbud!

Sikker?
Normalt får man ikke FF rabatten på varer som allerede er rabattert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
13 hours ago, Landsem said:

Kan være verdt å nevne. G-sport har noe de kaller prismatch. D.v.s. at du kan få en vare til prisen hos en konkurrent om den er lavere. MEN, det gjelder kun butikker som har utsalg over disk. Det betyr i praksis, slik markedet er i dag,  at de kun selger deg varen billigere om du finner den lavere priset hos XXL (da de andre aktørene ikke makter å følge). 

Men XXL gir deg nettprisen dems om du viser dem at varen er billigere der enn i butikken og da gjelder jo ikke G-sport garantien, ergo blir det billigere hos XXL.
(Du må vel ta bilde av prislapp hos XXL og vise bildet hos G-sport/Max for å få lavere pris?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
21 hours ago, Landsem said:

Ja, det er sikkert slik hos XXL. Poenget mitt er at for G-sport/MAX del gjelder dette bare butikker med disk og kasse. Ergo blir det i realiteten bare en konkurranse mellom de to gigantene ( Intersport er også blitt sliukt av Gresvig ), som gjerne også fører ulike sortement i tillegg. 

Mulig vi misforstår hverandre nå. Det jeg mente er at om en 100-kroners vare på XXL koster 90,- på XXL.no er det det du betaler hos XXL. Om Gresvig kun matcher over disk vil de kun matche 100 kroner og da er varen billigst hos XXL.

Desverre opplever jeg uansett den lokale G-Max butikken som lite inviterende, dårlig utvalg, dyrt og lite kompetente og lite serviceinstilte ansatte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
13 hours ago, lønning said:

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Billig lettvekter ☺

Er du XXL nyhetsbrev-mottaker får du 1000,- til i avslag på nett denne helga, ergo 1999,-

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Men...Therm-a-Rest NeoAir Xtherm..... dere som ikke har allerede - bare a løpe og kjøpe - ikke tenk på det engang - for et fantastisk underlag!
Veldig fornøyd med mitt og hadde nok betalt fullpris om jeg måtte for å erstatte det om det ble ødelagt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
23 hours ago, Omnilite said:

Jeg har 2x large.. men det ene er ubrukt og skal forhåpentligvis tilbake på fjellsports 365 dagers åpent kjøp retur.. Grunnen er at nr 2 jeg kjøpte var 500kr billigere enn det første (blir litt en slags prisgaranti:) Men det er forskjellige pakkposer/pumpebags på dem. Det ene har separat pakkpose (sort) og en stor pumpebag ved siden av. Det andre har en kombinert pakkpose og pumpebag. Den siste er en lang pølse som er håpløs ineffektiv fordi den fanger for lite luft. Har eldre underlag separat+stor pumpebag og siste utgave alt i ett?

Mitt, kjøpt i fjor sommer, har én kombi-pose. Helt ubrukelig  :thumbsup:

Jeg hadde en Exped schnozzzzzlebag liggende som jeg filte litt på, og nå passer den på Therm-a-rest'n. Pakkpose bruker jeg ikke, kun en liten bit shock cord (strikk). Underlaget i seg selv er jo bare på str med en Nalgene flaske når det er rullet sammen. Ørlitegrann større vil jeg tro.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
38 minutes ago, atari said:

Jeg syns det er bra vi blir tipset om gode tilbud her og jeg har spart flere tusen kroner på tips jeg har fått. Og jeg har flere kredittkort som gir forskjellige rabatter og har aldri betalt ei krone i rente på de! 

Enig. Blir feil å "straffe" brorparten pga potensielle luksusfellenkandidater. 99,99% av alt jeg handler er på kreditt. Aldri betalt en krone i renter. Er nok med alskens andre lovpålagte begrensinger som skal beskytte noen få i den store sammenhengen.

Ville man i går, torsdag, spare 20% på toppen av 25% ved å kombinere å ha DNB MC og abonnere på nyhetsbrevet fra XXL, så synes jeg det er greit. Om man ikke vil ha de ekstra 20% slipper man det, men veldig mange synes det er helt ok. Og vil man betale veil. pris kan man det også. Det er bare et klikk unna; enten melde seg seg av nyhetsbrevet eller aldri melde seg på. Et tilbud er et tilbud er et tilbud. Hvordan man lokkes inn spiller vel ingen rolle? Det er også fullt mulig å bare drite i å handle noe i det hele tatt, men om man vet man trenger noe er det jo bare dumt å betale full pris eller?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
On 10/28/2016 at 4:49 PM, Landsem said:

Spørsmålet er ikke om folk skal unnes en rabatt eller ikke, men om fjellforum sitt e-postvarsel skal fungere som gratis digital DM for DNB sitt mastercard. Jeg synes dette er et noe vel generøst tilbud til en gigantaktør som DNB, all den tid andre, mindre aktører faktisk betaler for annonsering. Hadde det vært en ordinær rabatt på 30% for kjøp av Garmin på Elkøp så hadde det vært ok. Kan forøvrig minne om at meget gode rabatter på frilufts- og sportsutstyr generelt kan oppnås via medlemskap i idrettslag og diverse friluftsorganisasjoner og da slipper man å bli kunde i ny bank som betingelse. 

 

Pitteraq i Oslo har forøvrig tilbud på sekker nå, 20-70%, bill mrk, jeg har ingen forbindelser dit. Ha en god helg :) 

Håper du hadde en fin helg :) 

Er det noen forskjell på om man får 20% uavhengig rabatt med DNB kort, enn 20% rabatt på veil pris (kan normalt ikke benyttes sammen med andre tilbud) som medlem av en organisasjon? De som har aktivert epostvarsel vil jo motta varsel, og organsiasjonen mottar gratis reklame. Medlemskap i byggelag gir deg ofte et medlemskort som igjen gir deg rabatt en mengde steder. Om noen tipser om at et medlemskap i OSOB gir deg 20% rabatt hos Sekker, truger, sokker og sånn A/S, gir jo det "reklame" for OSOB, og det har ingenting med friluftsliv å gjøre. Og selv om organisasjonen er av positiv karakter (idrettslag, kreftforening, røde kors osv), er det fortsatt "reklame" på lik linje med info om at bruk av kort fra DNB gir besparelse.

Det høres ut som om du har noe imot DNB spesielt, men jeg velger å tolke det dit hen at du hater banker generelt.
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
7 minutes ago, JanRH said:

For de som har kontroll på økonomien, noe de fleste har, er DNB Mastercard rabatt på 20% eller 25% bra. For de som ikke har det, kan det så absolutt være et problem da de utsetter å betale, med tilhørende høye renter. Kredittkort gjelden har jo økt ganske mye her i landet, så for noen må det være et problem.

Ja helt klart, men jeg tror all reklamen på tv og nett ellers, som stort sett består i knallgode betingelser på ikke mindre enn helt ned mot 17-20% rente fra finansselskapene og fantastiske innskuddsbonuser hos spillselskapene - nesten helt uten omsetningskrav - er langt verre enn noe vi klarer å finne på her.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
20 hours ago, Landsem said:

Hei, trodde denne hadde ebbet ut nå :)

Vel, jeg har ikke noe imot banker, men her er det et tilbud som lenkes opp på fjellforum som forutsetter tegning av kundeforhold i DNB. Dette er tilbud som banken selv garantert klarer å kommunisere til de som allerede ER innehavere av dette kortet. Altså er annonsering her inne å anse som reklame til potensielt nye nye kunder. Det er mange smarte markedsfolk som vet å utnytte slike fora, og jeg mener da at DNB heller burde betalt for annonsering her på linje med mange mindre aktører, som faktisk er direkte tilbydere av friluftsorienterte varer og tjenester. I beste fall er det naivt å formidle det i tråder som mange får varsler om på epost. Folk uten kundeforhold fra før ville oppfattet det som spam om det kom direkte fra banken. 

Enig i mye av det, men det blir som Skjult lenke - logg inn for å se den akkurat det samme med tips om at det er 25% rabatt for mottakere av XXLs nyhetsbrev. Man MÅ melde deg på nyhetsbrevet og vise en strekkode i kassa for å få rabatt, ergo er annonsering her inne å anse som reklame til potensielt nye nye kunder.

Ellers helt enig i at jeg ville oppfattet "uadressert" reklame som spam, men følger man en tråd om gode tilbud, tror jeg man må regne med at man blir mottaker av den typen informasjon og derfor stå for sortering og vurdering av infoen selv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.