Gå til innhold
Gjest Anonymous

Tarmer til spekepølse

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg har i mange år laget hjortemår og brukt dyretarmer (kroktarm), som jeg har kjøpt på det lokale slakteriet. I fjor høst skulle jeg lage spekepølse, men fikk ikke tak i rette tarmer/plastikktarm. :? Er det noen der ute som har innformasjon hvor

jeg får tak i dette? :) Rekner med det er mange jegere som lager litt "snaddermat" senhøstes.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.