Gå til innhold
  • Bli medlem

Tarmer til spekepølse


Gjest Anonymous

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg har i mange år laget hjortemår og brukt dyretarmer (kroktarm), som jeg har kjøpt på det lokale slakteriet. I fjor høst skulle jeg lage spekepølse, men fikk ikke tak i rette tarmer/plastikktarm. :? Er det noen der ute som har innformasjon hvor

jeg får tak i dette? :) Rekner med det er mange jegere som lager litt "snaddermat" senhøstes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.