Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Alle snøscooterne i Finnmark forurenser mindre enn en tur med DC-10 fra Tromsø til Kirkenes. For å ikke snakke om skipstrafikken. Man burde heller forby aller former for fornøyelsesturer med fly og skip. Kun godstransport og jobbrelatert tillatt. Det ville virkelig fått ned utslippene!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er egentlig fornøyd med tingenes tilstand her i Finnmark. Vil jeg ha fred for motorlyd, feks når jeg skal jakte ryper så finnes det plenty med områder for det. Har jakta veldig mye ryper om vinteren og det har ikke hent mange ganger at jeg har blitt forstyrra av snøscootere. Samme når jeg vil traske litt med fjellskiene, da finnes det stille områder for det. Skal jeg gå med skatingski så er scooterløypene fine til det. 

 

Noen dager vil man ha mer med seg og rekke over flere fiskevann. Da er det bare å laste isbor, ski, ved osv osv i den doble rekkasleden og følge løypene. Får plass til lagstelt også hvis jeg skal overnatte komfortabel.

 

Synes ordningen vi har i Finnmark er genial, ønsker ikke mer frislepp her. Eneste at løypene i de forskjellige kommunene kunne har vært bundet bedre sammen. Feks. Alta, Porsanger, Nordkapp, Måsøy og Kvalsund. Etter at det ble en løype mellom Kvalsund og Porsanger så har det blitt mindre trafikk i mine nærområder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 Et godt forslag selvom jeg tror datatilsynet vil sette ned foten på det.

Det virker som at dere vil sette alle rettprinsipper i et demokrati til side for å fremme saken. Hensikten helliggjør middelet? Hva med at forsvaret får fullmakt til å trene på scootere som kjører utenfor løypene med Bellhelikoptre utrustet med MG3?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg må absolutt ikke gjøre noe som helst som du forlanger :) Jeg sikter til ønsket om å overvåke scooterførere på måter som hadde gjort Erich Honecker stolt, ikke noe som allerede er gjort. Hvis man ser bort i fra at lokaldemokratiet blir oversett da.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Slutter aldri å forundre meg over folk som mener at en rettstats prinsipper kan brytes for å straffe snøscooterkjøring. Finnes utrolig mange eksempler på det bare i denne tråden. Synd at vi bor i et fungerende demokrati som tar hensyn til alle borgeres behov og ikke bare dine behov?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.