Gå til innhold
røya

Finnemarka i Lier

Anbefalte innlegg

Beste er å gå innover. Du kan kjøre inn til Eiksetra og littegranne videre inn før man kommer til bom ved Solvang (korriger meg om navn er feil). Er parkeringsmulighet på venstre side rett før der. Da er man ett godt stykke inn i marka og utenfor mobilrekkevidde. men skal du med deg "tungt" så må du nesten ha sykkel m/henger for eksempel siden det er en del grusveier blant annet innover i marka der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da kan jo vannet ved Eiksetra være en god mulighet. Du får parkert ved Solvang som sagt. Derifra er det en rolig gåtur ned til en "odde" som man lett kan etablere en leirplass på. Ørret og abbor er det i det vannet også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, ved eiksetra er det ikke så voldsomt, men lenger opp langs med Garjsø er det en plass som er relativt flat og grei å etablere en leirplass. Kan se om jeg finner en kart reff. eller kordinater til en plass ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av røya
   Hei.   Er det noen som kjenner til Dammyrdammen og Søndre Sneisa i Finnemarka? Kan man kjøre inntil de stedene med bil eller er det bomvei?  Vi vil gjerne ha med oss en lavvo, lavvo-ovn + diverse utstyr og prøve fiskelykken
   Eller er det noen som har andre alternativer (fiskevann) i Finnemarka som man kan kjøre inn til?
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.