Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvor har du vært på tur i dag?


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse
2 timer siden, Terka skrev:

Siden "vannbildene" begynner å komme.1f600.png

Ikke ut på tur lenger ut enn hagen her enda,  men forberedelser til kommende opplevelser.

Dagen etter at det lokale skianlegget stengte for sesongen måtte de nye kajakkene ut og tilpasses til barna. Og de gikk straks igang med å "tørrtrene". 1f601.png

IMG_20170327_204720_943.jpg

Så stilig at de har nedskalerte havkajakker, de ser fine ut :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, PTG said:

Så stilig at de har nedskalerte havkajakker, de ser fine ut :-)

Jepp! 😀 Surra rundt og kikka på Aquarius Piccolo når barna var enda mindre, men bestemte meg  deretter for å gå for noe litt mer "varig" for barna og planen var å kjøpe Tahe Marine Lifestyle SOLO. Kom detter over et pakketilbud i vinter på disse (Seabirds Design Expedition Odin) med åre, spruttrekk, dekksbag og vest til 4400,-   Det er en fullverdig kajakk og allt er justerbart ift personstørrelse. Men man ser på en del detaljer at dette ikke er forsøkt spart inn litt, f.eks så passer ikke de foråndsborrede hullene når jeg flyttet knestøttene og jeg måtte da borre opp nye hull. Men det er utrolig mye kajakk for pengene.

Tidligere har barna sittet både mellom bena mine i cockpit og i bakre lasteluke på kajakken min. De likte det veldig godt, men var for store for det sist sommer, og er veldig klare for egen kajakk nå. 😊

Disse er spec"et opp til personer på 50 kg og bra justerbare ift størrelsen på den som skal padle. => Satser på å ha dem noen år.

Endret av Terka
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Turlyst

Tur på Verdens ende :) Ikke lenger lovlig å overnatte der ute, så dagsturer er dessverre alt. Har vurdert å gjemme meg bort i en vindsekk over natta. God mat og godt drikke mens jeg venter på det rette lyset. Kan vel heller reise til Mølen, hvor det er mange flotte motiver. Mølen er et paradis for naturfotografer.

_DSC0015_11-april_Auto_096Skarpe 5_ViewNX_CCW-0-7.JPG

_DSC0003_11-april_081Skarpe 5_ViewNX.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.