Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvor har du vært på tur i dag?


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Hele familien på tur, inkludert kona og minstemann i vogn. Parkerte i Lommedalen, der ved Burudvann-veien. Inn langs veien, stikkvei til høyre - der er vårt turparadis. Teltplassen "vår" som ingen andre bruker og som de to eldste gjerne ville vise mamma. 

Kakao og kalde pannekaker på haugen vår. totalt 45 minutter ekstremt lettgått grusvei. Stor glede for alle.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inte idag, men igår. På grund av en massa bortförklaringar (väder/vind, dåligt fokus etc) så blev det cykling i Lördags. Helt OK tur, men inte vad jag hade tänkt, alltså. Sörkedalen upp, och vidare mot Kikut. En del folk på Kikut, men inte lika hysteriskt som när jag var där förra året. Höstferie, säkert många som är på hytta. Jag jobbade mig vidare upp mot Gjerdinge Dam (heter det väl). Tänkte ta lunch där, men platsen förpestades av några som satt och rökte (tobak). Det gillade jag inte. Men jag fick med mig en bra bild därifrån i alla fall.
Så jag åkte ned till Katnosa, där jag brukar ta lunch. Inga konstigheter. Kan konstatera att en Trekk 'n' Eat mellan REAL-påsarna inte är så dumt.

Ganska kort tur, men en hel del uppför, totalt sett. Fint väder och varmt.

gjerdinge damm.jpg

Vid Gerdinge Dam (eller vad det heter)

 

vid katnosa.jpg

Katnosa.

 

dagens kök - Fire Maple F5.jpg

Fire Maple F5. Wake up and smell the titanium!

Endret av Johan2000
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjefen inviterte til tur på Lyderhorn før lunsj i dag, og vi var 10-11 kolleger som fikk oss en tur i virkelig flott vær :) På turen nedover greide jeg å lande forkjært så en ankel ble sur, og i tillegg rive et hudflak fra en finger - er blitt alt for uvant med å gå i flokk, antar jeg :? Utpå kvelden kjentes ankelen mye bedre ut, og jeg fant ut at jeg skulle ta en forsiktig test av ankelen og "reparere" turdagen litt, så den endte bra. Ble en rolig tur opp Holefjellet ikke lenge før solnedgang, og nær toppen ble det første bålfyring i "Piratebug"-en siden i vår en gang :thumbsup:

 Kveldsmat på gang (PA050837).JPG

Bak kjelen er Lyderhorn og en nedadgående sol, og til høyre er Realposen som ble kveldsmat sammen med en boks IPA. Akkurat da de siste resten av sol forsvant bak Lyderhorn, var jeg god og mett, og hadde pakket og var klar til nedturen igjen. Ankelen var litt surere nedover enn oppover, men tror likevel at dette vil heles fort. En flott turdag, alt i alt :D 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ligger i Sylan i Hilleberg Akto. I morgen blir det fjellrev og frokost på senga! Blåser så jæ*** at jeg ikke hører hva jeg skriver og magen er full av ost. Klokka er 20:00 og jeg fatter ikke hvordan jeg skal holde meg våken en time til....Mitt bidrag til "Hva spiser du på tur?" er Ostefondue, sjampis og Grappa! Tungt å bære, tungt å sove på ;-)

IMG_20161007_192050.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.