Gå til innhold
ittnofjas

Ajungilak Atlitude 5 season - oppgraderinger?

Det er 1897 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Anbefalte innlegg

Hei og fortsatt Godt Nyttår!

Jeg har akkurat kjøpt meg en eldre utgave av Altitude 5 seasons. Ser ca. sånn ut:

1109_img1_598x1196.jpg

På produktbeskrivelsen står det at ytterstoffet er av typen ShelterTX, med 2000mm vannsøyle. Dunkvaliteten er av 780+ fillpower.

Siste utgave, som markedsføres nå om dagen:

ajungilak-altitude-5-season.jpg

48199844.jpg?20120904135109

har ShelterTX med 10000mm vannsøyle og 800+ fillpower etter hva jeg kan se. Ser også ut som temperaturgrensene er noe justert.

Er det noen som har mer "in-depth" kunnskap om hva som er oppgradert/forbedret på denne posen? Evt. erfaringer med ny og gammel utgave?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Det er 1897 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Lignende innhold

  • Av Blaser
   Det har seg slik at jeg muligens har mulighet til å dra innom Cumulus i løpet av denne uken.
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   Kanskje så kan jeg få til en god deal
   Har dere noen erfaring med cumulus jakke og evt. sovepose?
   Dvs. er de robuste nok og holder de varmen ?
    
    
    
    
    
  • Av stenkarlsen
   Jeg har en uvane at jeg kjøper "alt for bra" utstyr. Nå skal jeg ha ny vintersovepose og ser at jeg holder på å gå i samme felle som vanlig. 
   Bruksområdet mitt kommer til å være Sirdalsheiane, Hardangervidda og forhåpentligvis litt lengre ekspedisjoner etterhvert. Regner med temperaturen vil ligge mellom -10 og -25 grader.
   Sitter å vurderer en Cumulus Excuistic 1200 med hydrofobisk dun, men er i tvil om Alaska ikke egentlig er god nok. Noen som har noe erfaring med disse?
   Har også fått med meg at det er mange som snakker om Roberts poser, feks Voyager. Hvordan er kvaliteten på Roberts vs Cumulus?
  • Av TillaCharlotte
   Hei! 
   Jeg har en vinterpose som er både for lang og litt for romslig. Lengden har jeg funnet en løsning på, men ønsker gjerne å sy en innerpose, da jeg fryser lett og den store posen rommer mye kald luft. Hvilket stoff bør jeg sy i? Har i utgangspunktet siktet meg inn på ullfilt, men så ved jeg at mange bruker fleece. Hva er best? Kanskje begge i en kombo? 
    
   Til info har jeg et veldig godt liggeunderlag og sover med tørr ull på kroppen. 
  • Av hverdagstur
   Vi har med baby på skitur i Nordic cab. For å sjekke at temperaturen inne i cab’en og posen er grei (for å slippe å vekke sovende baby...) har vi med et termometer som viser ute- og innetemperatur som vi har puttet ledningen til nederst i posen. Vi har målt opptil 27 grader i posen når det har vært minus 8 ute. 
   Noen som vet hva den ideelle temperaturen inne i en vognpose/ sovepose bør være? Altså, ved hvilken temperatur oppstår det fare for overoppheting av små barn som ikke kan regulere temperaturen selv?
  • Av Hege Myhre
   Jeg ser på sovepose beregnet for vinter. 
   Så langt sikler jeg litt på helsport Trollheimen Winter Lady og Skjult lenke - logg inn for å se den. Her er egenskapene til Helsport sin: 
   Vekt u/trekk: 2,8 kg Fyllmateriale: 2 x Thermoguard 6000® 100% Polyester Personlengde/bredde: 170/75 cm Volum: 24x34 cm   Så langt ser jeg at helsport sin har vanntett fotende og har dun i fotenden. Den veier noen hundre gram mer, men er mindre i volum.    Hvilken ville du gått for og hvorfor?
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive×