Gå til innhold
Nordhauk

(Telt, soveposer og liggeunderlag) - Helsport Ringstind Light 2

Anbefalte innlegg

Helsport Ringstind Light 2 er å regne som 3-sesongstelt. Undertegnede har hatt teltet i ett år nå, og brukt det under de fleste forhold. Også vinterstid.De to umiddelbare fordelene jeg opplever med dette teltet er:

1. At det er utrolig enkelt og raskt å sette opp. Den halvblinde, giktbrudne bestemora di fikser biffen på et par minutter. Kun èn stang.

2. Veldig lett i vekt. Oppgitt til ca 1,7 kilo.

I tillegg er det den velkjente kvaliteten i stoff, sømmer og barduner som Helsport har. Flott forteltsløsning på langs av teltet. Gode luftemuligheter. Lommer inni teltet for oppbevaring av småting.

Ringstind 2 Light har i tillegg den ekstra høyden inni teltet, som gjør at man kan sitte helt oppreist inni. Dette kontra Ringstind Superlight-modellen, som har lavere innehøyde.

Bakdelen jeg har erfart med dette teltet, er at det er noe sårbart i meget sterk vind. Jeg har brukt teltet seinvinter/tidlig vår i sterk storm, med orkan i kastene. Vinden strøk på langs av teltet og presset/bøyde teltstanga helt ned i de sterkeste kastene. Det forårsaket slakk i teltduken, en helsikes blafring, og masse juling på duken. Måtte lappe det ett sted, hvor duken rett og slett ble slitt et lite hull på i gjennom natta, etter at den ble presset/dratt voldsomt i den svært sterke vinden over en periode på 6-7 timer. Det fine var at stoffet ikke revnet, og at den tynne "filmen" i stoffet holdt.

Alt i alt: Jeg er svært godt fornøyd med Ringstind 2 Light. Et telt jeg anbefaler på det sterkeste til 3-sesongsbruk. Lett i vekt, svært enkelt og sette opp, god kvalitet, praktiske løsninger.

Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.